Tóth Gabi elárulta, tart-e attól, hogy az emberek személyesen is találkozhatnak majd vele a nyáron

Tóth Gabi és szerelme egy nyári tábort indítanak, aminek kapcsán a botrányhős énekesnő rengeteg emberrel fog személyesen találkozni.

2024. június 5., 10:33

Szerző:

Népitánc-tábort tart majd a nyáron Tóth Gabi és Papp Máté Bence gyermekeknek. Már várják is a jelentkezőket, sőt, a Best magazin címoldalán szintén feltűntek, hogy egy interjúban beszéljenek a tervekről.

Tóth Gabi hiányolja a közönségtalálkozókat

Tóth Gabi énekesnőt megosztó személyiségként szokták emlegetni, és hát olyan szempontból tényleg két részre osztja az ő jelenléte a médiát, hogy a saját közösségimédia-felületein és a kormánymédiában csak az őt dicsérő, illetve pozitív fényben feltüntető tartalmak kapnak helyet, egyebütt viszont olyan szintű és mennyiségű kritika és bántás éri Tóth Gabit, ami hazánkban talán példátlan. Felmerül tehát a kérdés, hogy a rendkívül éles reakciókat kiváltó énekesnő mire számít azzal kapcsolatban, hogy a nyári tábor kapcsán rengeteg emberrel lesz alkalma találkozni.

Nos, a friss interjúban ezzel kapcsolatban így fogalmaz:

„Régen rendszeresen voltak közönségtalálkozók, ahol az énekesek személyes kapcsolatot alakíthattak ki a rajongókkal. Mára ez teljesen eltűnt, mindenki a közösségi médiában üzenget a másiknak. Nekem nagyon hiányzott a személyes találkozás, többek között ezért is hívtuk életre ezt a tábort. Máté már többször vett részt hasonlóban, úgyhogy ez nem ismeretlen terep a számára. Teljesen azonos a világképünk, ugyanazok a céljaink, így arra gondoltunk, mi lenne, ha életre hívnánk egy tábort, ahol a fiataloknak átadhatjuk azt az értékrendet, amiben mi is hiszünk, ami szerint élünk, ezzel létrehozva egy valódi közösséget.”

Tóth Gabi már alig várja

Az énekesnő ezek után azt is említi, hogy egyenesen várja, hogy végre már találkozhasson a rajongókkal:

„Nem félek attól, hogy megmutassam a valódi arcomat az embereknek, sőt kifejezetten vágyom rá. Mátéval szívesen nyílunk meg mások előtt, akik valóban kíváncsiak ránk. Nincs takargatni valónk. Évek óta felülnek az emberek mindenféle pletykáknak, amik rólam keringenek az interneten, de itt végre valódi kapcsolatokat lehet építeni, és nagyon várom, hogy akik eljönnek, megismerjék a valódi arcom.”

Pedig ha valakinek volt lehetősége megmutatnia magát a magyar médiában mostanában, akkor az Tóth Gabi volt. Nem sokan szerepeltek annyit az utóbbi 2-3 évben, mint Tóth Gabi, de ezek szerint az énekesnő úgy érzi, hogy őt igazán mégsem ismerhette meg ebből a sok-sok szereplésből a nagyközönség. Ennek okaként a sok pletykát jelöli meg a fenti nyilatkozat, amikről többes számban beszél Tóth Gabi, bár alapvetően ő maga is csak egy konkrét dolgot szokott említeni, amit róla sokáig mondtak tavaly, de azóta már tudjuk, hogy nem igaz: hogy megcsalta volna a férjét. (Igaz, ez a pletyka is azért terjedt el, mert ez következett Krausz Gábor tavaly augusztusi posztjából, amiben derült égből villámcsapás módjára bejelentette, hogy válnak Tóth Gabival.)

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Facebookja)