Videó: Együtt érte baleset Stohl Andrást és Till Attilát

Stohl András és Till Attila is szerencsét próbálnak az Ázsia Expresszben.

2024. szeptember 2., 20:49

Szerző:

A hétvégén elstartolt a TV2 sikerműsora. Az Ázsia Expresszben egyelőre remek duót alkot Stohl András és Till Attila. A kaland azonban nem indult jól a műsorvezetők számára, ugyanis már az elején balesetet szenvedtek, és gyorsan összetörték a járművet, amiben utaztak.

Az ötödik évadban a hírességek a Fülöp-szigetek és Tajvan vidékeit fedezik fel, miközben mindenkinek célja az, hogy megnyerjék a kalandrealityt. A második adás előzeteséből kiderült, hogy Stohl András és Till Attila egy tuktukkal szelik az utakat. A színész-műsorvezető volt az, aki a kormány mögött ült, míg Tilla utasként próbált segíteni a társának. Azonban nagyjából 600 méter megtétele során kétszer is egy másik járműnek csapódtak.

Nem ők az egyetlenek, akik hamar balesetet szenvedtek. Sáfrány Emese és Béres Anett párosa sem volt szerencsésebb. Azonban kiderült, hogy a légtornász jogosítvány nélkül vezette a járművét, végül ennek is karambol lett a vége. Cserpes Laura édesapja, Cserpes István pedig szintén többször koccant. 

A videót Stohl Andrásékról itt tekintheti meg:

(Kiemelt kép: TV2 - Ázsia Expressz)