Itt az igazság L.L. Junior és Király Linda viszonyáról – fotós bizonyíték!

Az a pletyka röppent fel újra a napokban, hogy összejöhetett L.L. Junior és Király Linda. Hát most itt egy csókfotó, de...

2024. július 11., 07:17

Szerző:

Azzal kezdődött a hét, hogy beigazolódott, amit sejteni lehetett: valóban újra szakított egymással L.L. Junior és Dárdai Blanka, pedig áprilisban még együtt utaztak ki az Ázsia Expressz forgatására, így az ősszel adásba kerülő műsorban még egy párként fognak szerepelni. Mindenesetre most, hogy a Fekete Vonatból ismert rapper újra szingli, előkerült egy régebbi pletyka: összejöhetett Király Lindával!

L.L. Junior és Király Linda viszonyáról pletykáltak... eddig

Király Linda a Bors című kiadvány által közölt fotók tanúsága szerint tegnap kint járt a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptéren, ahol forró csókkal köszöntötte a szerelmét – aki egyértelműen nem L.L. Junior. Ide kattintva tudja megnézni a képeket, amik elég egyértelműen bizonyítják, hogy ha Király Linda most kapcsolatban van, akkor nem L.L. Junior a szerelme.

A lap többek között a következőket írja az énekesnő és a nyilvánosság számára ismeretlen férfi találkozásáról:

„Király Linda viselkedése egyértelművé tette, hogy a látogatója a szerelme, akivel a testbeszédük alapján is biztosan régóta ismerik egymást.”

Vicces lenne, ha Király Linda és ez a férfi tényleg a testbeszédük alapján ismernék egymást, de ezt minden bizonnyal inkább úgy kell érteni, hogy a bulvárlapot tudósító személy Király Lindáék testbeszéde alapján jutott arra a következtetésre, hogy az énekesnő és az úriember biztosan régóta ismerik egymást.

Honnan a pletyka L.L. Juniorról és Király Lindáról?

Amint azt tegnap megírtuk, a pletyka alapja most az volt, hogy a Reddit nevű közösségi oldalon egy posztban egy névtelen felhasználó azt állítja, hogy a saját szemével látta, hogy L.L. Junior és Király Linda csókolóztak a Lupa Beach nevű, Budapest környéki strandon. Erre valaki a következőket teszi hozzá:

„Rendszeresen jár hozzá, utóbbi napokban is láttam, itt lakom én is a Pozsonyin. Biztos nem kávézgatni vagy szakmázni megy fel mindig hozzá…”

Hát az új bizonyítékok fényében az tűnik valószínűbbnek, hogy de. Maga L.L. Junior is beszélt erről a pletykáról egy évvel ezelőtt, és egy névtelen kommenten kívül nem mond ellen semmi annak, amit állított. Amint azt a Story.hu friss és korábbi cikkei írják, a sok szakítás-békülés közepette már tavaly májusban is felmerült, hogy L.L. Junior már nem a Brenka művésznéven is ismert énekesnővel lehet, hanem Király Lindával. És ez a pletyka már tavaly májusban sem volt új, de L.L. Junior akkor kerek perec cáfolta is Hajdú Péter műsorában:

„25 éves ismerősök, barátok vagyunk. Most, hogy Blankával van ez a rumli, előhozták a tavalyi pletykákat, amikor én is csapattal, meg Linda is egy csapattal együtt voltunk Olaszországban. Én őt tisztelem nagyon, szerintem ez kölcsönös. Haverok vagyunk.”

L.L. Junior ezúttal reakcióra sem méltatja a pletykákat, a legutóbbi Instasztorija nem erről szól, hanem arról, hogy tegnap délután Azahriah-val bulizott.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)