Megdöbbentő pletyka terjed arról, L.L. Junior melyik énekesnővel jöhetett össze, amióta szakított Dárdai Blankával

Csak tegnap óta tudjuk hivatalosan, hogy L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolatának vége, de a jólértesültek máris megnyitották az új fejezetet.

2024. július 9., 07:57

Szerző:

Dárdai Blanka és L.L. Junior április elején még egy párként szálltak be az Ázsia Expresszbe, aztán az adásba még nem került vetélkedő forgatása alatt vagy nem sokkal utána szakítottak. Ennyit tudunk biztosan, az alábbiak mind meg nem erősített információk, de vannak olyan meghökkentőek, hogy talán érdemes-érdekes tudni róluk.

L.L. Junior máris új kapcsolatban?

Bő két hete posztolta L.L. Junior az alábbiakat egy azóta eltűnt Instasztoriban, és bár nyilván csak egy vicc az egész és nem szabad komolyan venni, mindenesetre az utalás arra, hogy megkezdte a híd építését mintha azt jelentené, hogy a Fekete Vonatból ismert rapper-énekes nem szeretne új kapcsolatot, elege van a nőkből. Vagy legalábbis a vaginákból.

Ennek ellenére most azt pletykálják pontosan ezen a közösségi oldalon, a Redditen, hogy L.L. Junior mégis összejöhetett valakivel: Király Lindával! Kevesebb, mint két hónap különbséggel születtek ők, tehát korban összeillenek, mindketten zenészek, végülis egész jó párosítás is lehet, de azért egyelőre pár állítólagos szemtanú kommentjén kívül semmi nem bizonyítja, hogy tényleg lenne közöttük valami. Mindenesetre az alábbi posztban egy névtelen felhasználó azt állítja, hogy a saját szemével látta, hogy L.L. Junior és Király Linda csókolóztak a Lupa Beach nevű, Budapest környéki strandon.

A fenti posztban van olyan kommentelő, aki azt állítja, helyi lakosként rendszeresen tapasztalja, hogy L.L. Junior rendszeresen feljár Király Lindához:

„Rendszeresen jár hozzá, utóbbi napokban is láttam, itt lakom én is a Pozsonyin. Biztos nem kávézgatni vagy szakmázni megy fel mindig hozzá…”

Minderről se Király Linda, se L.L. Junior nem posztolt semmit a közösségi médiában.

Makacs pletyka L.L. Juniorékról

A Király Linda és L.L. Junior kapcsolatáról szóló pletyka egyáltalán nem újdonság egyébként, mutat rá a tényre a Story.hu friss és korábbi cikke. Mivel a rapper kapcsolatuk során többször is szakított Dárdai Blankával, amit mostanáig mindig kibékülés követett, tavaly májusban is felmerült, hogy L.L. Junior már nem a Brenka művésznéven is ismert énekesnővel lehet, hanem Király Lindával. És ez a pletyka már tavaly májusban sem volt új, de L.L. Junior akkor kerek perec cáfolta is Hajdú Péter műsorában:

„25 éves ismerősök, barátok vagyunk. Most, hogy Blankával van ez a rumli, előhozták a tavalyi pletykákat, amikor én is csapattal, meg Linda is egy csapattal együtt voltunk Olaszországban. Én őt tisztelem nagyon, szerintem ez kölcsönös. Haverok vagyunk.”

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)