Wolf Kati DNS-vizsgálatot csináltatott, meghökkentő eredménnyel: A falu kutyája!

Wolf Kati arról is beszél friss interjújában, hogy 40 felett csináltatta meg az első tetoválását, és azóta már több is van neki.

2024. augusztus 7., 12:40

Szerző:

Wolf Kati volt Endrei Judit vendége tegnap a Korhatártalanul című műsorban a Szentendre TV YouTube-csatornáján. Az interjút két érdekes részlettel ajánljuk az ön figyelmébe, az oldal alján tudja végignézni-végighallgatni a beszélgetést.

Wolf Kati is DNS-vizsgálatot csináltatott

Wolf Kati kíváncsi volt arra, hogy milyen származású, és mivel már több cég létezik, amelyik származásvizsgálati szolgáltatást nyújt, a 49 éves énekesnő elküldte a DNS-mintáját az egyik ilyen szolgáltatónak. A következőket meséli:

„Van egy labor vagy nem tudom ki, akik nagyon komoly családfakutatást végeznek. Beküldöd a DNS-edet. Két évvel ezelőtt mondtam, hogy na, megcsináltatom, mert egy-két barátnőm megcsináltatta és tök jók jöttek ki. Tudom, hogy akiről nagyjából tudtuk, hogy kicsi olasz van benne, sok izraeli vér, stb., mindig kijöttek pont azok. Jó, mondom, én is megcsináltatom. Hát a falu kutyája. Minden. Egy csomó skandináv van bennem.”

Két érdekesség a fentiek kapcsán. Egyrészt éppen a napokban beszélt ugyanerről a témáról Tóth Andi, aki szintén megcsináltatta a tesztet, és jóval konkrétabb részleteket árult el az eredményről. Másrészt érdemes ide kattintva elolvasni januári összeállításunkat ezekről a DNS-vizsgálati szolgálatatásokat nyújtó cégekről, mert bármennyire is érdekesnek találta a dolgot a két énekesnő, igazából érdemesebb távol tartani magunkat ezektől a vállalatoktól, és főleg nem elküldeni nekik a DNS-ünket.

Wolf Kati és a tetoválások

Mindenesetre Wolf Kati olyan közel érzi magához észak-Európa világát, hogy az egyik tetoválása is erre a tájékra utal. A jobb vállán látható, az interjúban keréknyomhoz hasonlított jelről így beszél:

„Ez egy skandináv sorsmotívum. Az utóbbi években össze lettem kicsit firkálva, vagy hát összefirkáltattam magam. Szerintem ez egy olyan dolog, amit ha elkezdesz, akkor nagyon nehezen hagyod abba. Én már bőven 40 fölött kezdtem tetováltatni, és a kisebb, fontos dolgokat akartam magamra tenni. Nagyon nehéz vele megállni.”

Wolf Kati hozzáteszi, hogy nem csak úgy hirtelen felindulásból tetováltat:

„Mindegyiket nagyon végiggondolom. Főleg a legelső tetoválásomon: gondolkodtam hét évet. A többin azért nem gondolkodtam 7 évet, mert akkor már 160 lennék, de negyven fölött voltam az első tetkómnál.”

Wolf Kati azt is megmutatja, hogy az egyik tetoválása az

„Élni és élni hagyni”

felirat édesapja kézírásával, az interjúból az is kiderül, hogy ez a mondat miért jelent számára annyira sokat. Alább találja a teljes videót.

(Kiemelt kép: Wolf Kati Instagramja)