Wolf Kati: Én voltam a nagy magyar anya – ennek vége lett

Palik László kicsikart Wolf Katiból néhány mondatot a válásáról.

2022. március 11., 10:21

Szerző:

Wolf Kati ritkán beszél a magánéletéről, de most megtette Palik László azon videósorozatában, amiben a riporter futás közben interjúvol meg országosan ismert személyeket. A 47 éves énekesnő 2019-ben 20 év után vált el férjétől, és akkor kivételt tett, és elmondta a közönségnek, hogy mi történt. A mostani interjúban a következőképpen fogalmaz, hogy miért tett így annak ellenére, hogy nem szereti kiteregetni a magánéletét:

„úgy éreztem, hogy ugyan keveset tud rólam a saját közönségem, de annyival jövök nekik, hogy tudjanak róla, hogy ez a része az életemnek megváltozik. Én voltam mindig a nagy magyar anya, tudod, minden, énekesnő, csinálja a gyereknevelést, szuper házasság... ennek vége lett. Úgy gondoltam, hogy ezzel jövök azoknak, akik engem szeretnek.”

Szerelmi életével kapcsolatban azt mondja, hogy ha majd lesz megint bejelentenivalója, akkor majd bejelent, mindenesetre az interjúból kiderül, hogy A Dal zsűritagjaként is ismert énekesnő számára az ideális férfi Brad Pitt és/vagy Tom Hardy.

Wolf Kati nyilatkozatai közül meglepő lehet még, hogy amikor kamaszlányairól beszél, hozzáteszi, hogy ő mennyire más volt tizenévesen.

Lázadtam, pofáztam, semmi nem volt jó

– ezekkel a szavakkal emlékszik vissza Wolf Kati saját gyerekkori önmagára, de hozzáteszi, 12 és 16 éves lányaival remekül megvan, nincsenek komoly problémáik.

Anyák és lányaik

Gáspár Bea a szívfájdalmáról vallott: két lánya, Virág és Evelin nincsenek jóban egymással

Kiszel Tünde modellkedő lánya most énekesi karrierjén dolgozik

Liptai Claudia konferálta fel saját lányát: Ami nekem nem sikerült

(Kiemelt kép: Wolf Kati Instagramja)