Molnár Gusztáv nagy kéréssel fordul a követőihez és a szakításáról vall: Hatalmas űrt hagyott maga után

Molnár Gusztáv Budapestre költözik, ezért fel kell adnia az állását: egy kertészetben dolgozott eddig.

2024. augusztus 23., 08:51

Szerző:

Molnár Gusztáv szerepelt a Fókuszban, és miközben az interjút adta, nagy kérést posztolt az Instagramra.

Molnár Gusztáv munkát keres, ezúttal Budapesten

Molnár Gusztáv eddig egy kertészetben dolgozott, de innen tovább kell most állnia, mivel felköltözik Budapestre, és napi sok óra ingázást jelentene, ha meg szeretné tartani eddigi állását. Így aztán...

„Kedves mindenki! Munkát keresek Budapesten és vonzáskörzetében! Fizikai munka is szóba jöhet természetesen, kertészkedés, vendéglátás...
Szeretném magam kipróbálni más területeken is, és tapasztalatokat gyűjteni. Jól fog ez még jönni egyszer színészként.
Aki tud ajánlani valamit, írjon privát üzenet.
Köszönöm!”

– írja Molnár Gusztáv az alábbi posztban.

Molnár Gusztáv a szakításról

A 37 éves színészről nemrég derült ki, hogy szakított eddigi párjával, aki az első nagy szerelme volt azóta, hogy a Drága örökösök és a Nyerő páros sztárja végigcsinálta a rehabilitációt, amire tarthatatlanná vált alkoholbetegsége miatt lett szükség. Molnár Gusztáv a szakításról a következőket mondta az RTL-nek, közelebbről a Fókusz című műsornak:

„Nyilván ez a szakítás most elég fájdalmas dolog: ez most hatalmas űrt hagyott maga után. Terápia ide vagy oda, egy olyan pakkot cipelek a hátamon, egy olyan gyermekkorból jövök, hogy 2-3 évre még szükségem van ahhoz, hogy teljesen rendbe jöjjek és mindent feldolgozzak. Akkor 40 éves leszek, ami állítólag a pasiknál a legjobb kor.”

A szakítás kapcsán a következőket mondja még nemrégiben véget ért párkapcsolatáról:

„Nagyon viharos 11 hónap volt. Mind a kettőnknek megvan a saját maga kis csomagja, amit hozunk a saját gyerekkorunkról. [...] Nagyon sokat tanultam tőle magamról... A legfontosabb, amit ebben a 11 hónapban kaptam ettől a lánytól az, hogy talán lehet engem szeretni.”

Molnár Gusztáv arról is beszél, hogy felköltözik most Budapestre Nagykovácsiból. A fővárosban egy barátjánál fog lakni, de emiatt ott kell hagynia az eddig állását. Egy kertészettel foglalkozó vállalkozásnál dolgozott, ami teljesen testhezálló munka volt a számára, de azért eleinte szolgált ez a meló néhány meglepetéssel. Molnár Gusztáv a következőket meséli:

„Falusi fiú vagyok, azért dolgoztam én kertben, fogtam kapát meg ásót meg miegymás. Olyanfajta elképzelésem volt, hogy majd füvet kell nyírni meg majd sövényt kell vágni... Az első napon egy irgalmatlan, dzsungelszerű, 30 éve elhagyatott telek volt, tele rózsabokrokkal, amiknek még máig itt van a nyoma.”

Alább találja a teljes interjút.

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)