Molnár Gusztáv furcsa okból nem kap munkát, egy hamburgerezőből is elküldték: Bosszant ez a helyzet

Molnár Gusztáv színészként nem kap állást, úgyhogy fizikai munkákat végezne, de itt is furcsa akadályokba ütközik.

2024. június 12., 09:59

Szerző:

Molnár Gusztáv kálváriáját sokan kísérték figyelemmel az elmúlt években, de amióta a színész megjárta az elvonót, az élete szinte minden területen rendeződni látszik. Egy dolgot kivéve, és ez a munka.

Molnár Gusztáv idén karácsonykor már nem lesz egyedül

Molnár Gusztáv arról adott friss interjút, hogy hogyan van most, és jó hírrel kezdődik az interjú: összeköltöztek az új párjával, így a 37 éves híresség három magányos év után az idei karácsonyt már nem egyedül fogja tölteni. A színész már korábban is beszélt a párkapcsolatáról, akkor a Borsnak öntötte ki a szívét arról, milyen a viszonya új párjával, Mucsi Dorinával:

„Nem mondom, hogy az együtt töltött idő minden percében sikerült elfogadnom a szeretetét, de az utóbbi pár hétben öles lépésekkel haladtam ezen a téren, és megtanultam szeretni magamat, vagyis a párom megtanított rá. Ő nem csak a kedvesem, de a legjobb barátom is, és ez egy egészen új szín az érzelmeim palettáján. Megkapom és megadom azt a bizalmat, amit korábban talán meg sem érdemeltem, és amiről el sem tudtam képzelni, hogy valaki iránt képes leszek érezni. A legszebb ebben a »szerelemmesében«, hogy mindkettőnknek pont annyit ad, amennyire szükségünk van, se nem túlzó, se nem elnyomó, és nem is kevés. Életemben először járok az arany középúton és tényleg működik.” 

Nos, Molnár Gusztáv most a Blikk című lapnak adott interjút, amiben megerősíti, hogy a nehézségek ellenére a kapcsolatuk továbbra is erős, és bizakodva tekintenek a jövőbe.

Molnár Gusztáv ezért nem tud elhelyezkedni

A Drága örökösökből és a Nyerő párosból ismert színész azonban korábban súlyos anyagi gondokról számolt be, és úgy tűnik, ezek továbbra sem oldódtak meg, pedig Molnár Gusztáv a kertrendezéstől kezdve a hamburgerezőig sokféle munkával-munkahellyel próbálkozott. Színészként ugyanis nem keres annyit, amennyi a megélhetéséhez elég lenne:

„A tévécsatornák még szeretnének egy kicsit várni, mielőtt bizalmat szavaznak nekem. Hiszen biztosak akarnak lenni abban, hogy valóban rendben vagyok, mielőtt lehetőséget adnak arra, hogy szerepeljek egy műsorban.”

Persze azért színházi előadásokban itt-ott feltűnik már Molnár Gusztáv, szinkronizál, sőt, saját maga is szervez fellépéseket, kulturális rendezvényeket. Az alábbi kép Bácskai Juli pszichoszínházában készült májusban, ahol a színész Pálmai Annával szerepelt egy improvizációs előadásban.

De Molnár Gusztáv emellé civil állást is keres, csakhogy a munkáltatók rendre elküldik, hiába jelentkezik fizikai munkára:

„Az esetek nagy százalékában az történt, hogy miután a munkaadó rájött, hogy az a Molnár Gusztáv vagyok, aki a lapokban szerepel, elutasították a jelentkezésemet arra hivatkozva, hogy túl híres vagyok ahhoz, hogy náluk dolgozzak, mivel ők nem kérnek a médiafelhajtásból. Ez a helyzet nyilván bosszant, de nem tudok mit kezdeni vele, ezért tovább kell lépnem.”

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)