Molnár Gusztáv szívszorító vallomást tett: a fia nem akarta, hogy megtudják ő az apja

Molnár Gusztávnak nagyon fájt, amit a fia mondott neki. 

2024. április 3., 09:58

Szerző:

Molnár Gusztáv kilenc hónapot töltött elvonón, miután belátta, hogy az alkoholizmusa felülkerekedett rajta. A népszerű színészre azóta rátalált a szerelem, és mindent elkövet annak érdekében, hogy az élete újra sínen legyen. Fontos azonban neki az is, hogy a fiával jó kapcsolatuk legyen.

A színész a Kiskegyednek egy videós interjúban mesélt arról, hogy  a fia azt mondta neki, hogy nem akarja, hogy megtudják, ő az apja. Azonban szintén fájt neki az is, amikor az öccse csukta rá az ajtót, és mondta neki, hogy nem tudja tovább nézni a leépülését, így már nincs többé testvére. Molnár Gusztávnak azonban a fia vallomása volt a legfájdalmasabb dolog, amit életében hallott.

A színésznek azonban ma már jó a kapcsolata a családjával, és a fia már büszkén mondja, hogy hasonlít az édesapjára. A színésznek az esélyei megvannak arra, hogy ne kerüljön azokba a mélységekbe, mint ahová két évvel ezelőtt került. 

A színész néhány hete az új párjával állt a Tények Plusz kamerái elé, ahol felvetette annak a lehetőségét is, hogy családot alapítsanak:

„Ha esetleg úgy alakul, akkor lehet egyszer közös gyerekünk is, de ez most még nem ott tart”

– mondta akkor Molnár Gusztáv.

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)