Molnár Gusztáv megmutatta az új szerelmét a tévében: Nagyon féltékeny típus vagyok – videó

Először szerepelt a nyilvánosság előtt Molnár Gusztáv új kedvese, Mucsi Dorina.

2024. március 19., 07:50

Szerző:

Molnár Gusztáv augusztus óta ismeri a párját, de csak januárban jöttek össze. A 37 éves színész nemrég az RTL.hu-n mutatott egy első közös fotót, hétfőn este pedig csatornát váltva a TV2-n, a Tények Pluszban szerepelt először a kedvesével együtt. Ez tehát Molnár Gusztáv új párjának, Mucsi Dorinának az első tévés szereplése, a hölgy egyébként privát Instagramjáról annyi derül ki, hogy újságíróként dolgozik.

A Drága örökösökből és a Nyerő párosból is ismert színész így foglalja össze, mi történt a tavaly augusztus és az idén január közötti időszakban:

„fél éve találkoztunk. Nekem egy munka volt eldönteni, hogy én most akarom ezt a lányt, vagyis, hogy az érzést akarom-e, vagy tényleg őt szeretném-e... El kellett telnie pár hónapnak, hogy rájöjjek, valóban ez a hölgy érdekel itt, mellettem, tehát nem mindegy, ki ő.”

Molnár Gusztáv rendkívül súlyos alkoholfüggőség után nagyjából fél éve jött ki az elvonóról, így nem titkolja egy pillanatig sem, hogy rengeteg munka van még előtte, hogy az életét újra egyenesbe hozza. Mucsi Dorina a következőket mondja az ezzel kapcsolatos hozzáállásáról:

„én nem úgy kezelem a Gusztit, mint egy felépülő függőt, attól függetlenül, hogy az. Úgy kezelem, mint egy embert, aki 37 éves, és most teljesen új alapokra helyezte az életét. Nagyon tehetséges, nagyon sok lehetősége van, és ő is nagyon sokat foglalkozik akár önismerettel, akár pszichológiával. Egyébként jómagam is.”

Molnár Gusztáv bevallja, hogy nagyon fél attól, hogy elveszíti a párját, és elismeri, hogy emiatt roppant féltékeny. Így fogalmaz:

„kiderült, hogy nagyon féltékeny típus vagyok... idegesítően. Képes vagyok például kontrollhívásokat csinálni.”

A pár két tagja azonban megegyezik abban, hogy szerencsére mindent meg tudnak beszélni. Sőt, említik, hogy egyszer majd talán a gyerekvállalás kérdése is szóba kerülhet, de egyelőre még nem tart ott a kapcsolatuk. Nézze meg alább a teljes beszélgetést!

És miközben Molnár Gusztáv szerelmi élete szép lassan kezd rendbe jönni, a karrierjében is megkezdődött már az új fejezet. A színész a múlt héten így írt új szerepéről az alábbi Instagram-posztban, de a beszámolóban a kedvese is szóba kerül:

„majdnem kettő hónap után ma este nézők előtt mutathatjuk meg a munkánk gyümölcsét. Egy csodás csapat része lehettem ezalatt az időszak alatt Kassán. Nyilvános főpróba este 7-től itt a Thália színházban Az ember tragédiája.Hálás vagyok ezért a lehetőségért, mert újra megélhettem azt az érzést, amikor reggeltől a napom csak arról szól, hogy este a legjobb formámat kell hozni. Szeretem a hivatásom, és most csordultig a szívem. Holnap bemutató. Jönnek Pestről barátaim, és a kedvesem is. Még nem látott színpadon. Mondjuk ezen a képen ott vagyok.”

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)