Molnár Gusztáv nagy bejelentése: Van egy lány, aki felkeltette az érdeklődésemet

Molnár Gusztáv egy friss interjúban optimista, de óvatos a jövővel kapcsolatban.

2024. január 16., 08:44

Szerző:

Molnár Gusztáv monodrámát állított össze és adott elő saját életéről saját feljegyzéseiből. Amint az RTL-en a Fókusz hétfő esti adásában elmondta, szinte nincs olyan társadalmi probléma ma Magyarországon, ami az ő életében valamilyen formában meg ne jelent volna a szegénységtől-hajléktalanságtól kezdve a függőségen keresztül a mentális problémákig.

Az interjúban említi, hogy amikor a kisfiával való viszonya is megromlott, úgy érezte, hogy céltalanná vált az élete, és egy két éves periódusban szinte mindent megtett, hogy saját magát elpusztítsa, és ez kis híján sikerült is. De végül bekerült a rehabilitációs intézetbe, ahol 265 napig tartózkodott, és ahol, úgy tűnik, sikerült új pályára állítania az életét.

Molnár Gusztáv továbbra is rengeteg érzelmi és anyagi problémával küzd, de már optimista a jövővel kapcsolatban. Már csak azért is, mert van egy lány, aki megtetszett neki. Az interjúban a következő hangzik el:

„van egy lány, aki most felkeltette az érdeklődésemet, igen. De óvatos vagyok. Még csomó mindennel meg kell harcolnom. Nem jött még rendbe minden emberi kapcsolatom. Még tartozom embereknek jóvátételekkel, valahogy a gyermekemmel való viszonyomat is helyre kell hoznom. Azért ezzel van munka. Egyébként azt szokták mondani, hogy 5 év, amikor stabil józanságról beszélhetünk. Úgyhogy most még jön 5 kalandos évem.”

Alább lehet megtekinteni a teljes videót.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)