Molnár Gusztáv megdöbbentő vallomása: Szakmailag sem találom egyelőre a helyemet

Molnár Gusztáv egyelőre sem a társadalomban, sem a munkában nem tud könnyen elhelyezkedni.

2023. december 19., 09:07

Szerző:

Molnár Gusztáv nemrég egy interjúban megdöbbentő dolgokat mesélt a szüleiről, és úgy tűnik, a témát tovább fogja vinni a PubSzínházban, ahol Levél anyámhoz címmel szerepel majd december 27-én. Az előadást a Pointer Pubban lehet majd megtekinteni.

A 37 éves színész ennek kapcsán beszélt most a Story.hu-nak, elárulva, hogy miután az elmúlt év nagyobbik részét egy rehabilitációs intézetben töltötte, most nehezen találja a helyét:

„bevallom, sokszor nem találom a helyemet a világban, hisz mégiscsak egy évet töltöttem a külvilágtól elzárva. Nagyon sokszor zavarnak az emberek, elveszettnek érzem magam, és szakmailag sem találom egyelőre a helyemet, de utóbbi abszolút tudatos döntés volt a részemről.”

Ezzel együtt is Molnár Gusztáv a karácsonyra készül és az Instagramon keresztül bátorító szavakat intézett a követőihez. A következőket írja:

„a változás azt jelenti, hogy merek dönteni. Az érzéseimért nem vagyok felelős, de a tetteimért igen. Karácsony közeledtével sokan érezhetjük magunkat magányosnak. Sosem szabad szégyellni az érzéseidet. Rengeteg üzenetet kapok mostanában olyan emberektől akik nagyon egyedül érzik magukat. Köszönöm ezeket az üzeneteket. Mindegyik nagyon fontos számomra, mert a saját magányomat is enyhítik. Nincs olyan érzés, amit éppen más ne érezne. Akár nagyon közel hozzád is. Merjetek segítséget kérni. Akik pedig békességben készülődnek becsüljék meg. A szeretetnek az idő a legnagyobb barátja. Mert idővel tudjuk csak megérteni, mennyire fontos is szeretetet adni, és kapni. Kellemes jövő hetet mindenkinek. Merjetek szeretni.”

Alább találja a fentiekhez tartozó képet-posztot.

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)