Molnár Gusztáv hatalmas bejelentést tett: Komoly kételyeim voltak, tévedtem!

Amit Molnár Gusztáv nemrég még túl korainak ítélt, abba most mégiscsak belekezdett.

2024. január 30., 07:56

Szerző:

Molnár Gusztáv a tavalyi év nagyjából kétharmadát az elvonón töltötte, ami után november végén, azaz alig több, mint két hónappal ezelőtt a 37 éves színész a következőket nyilatkozta:

„nemrég randizgattam egy lánnyal, amiből nagy csalódás lett. Rájöttem, hogy tényleg nem szabad most párkapcsolatba kezdenem. Magammal kell foglalkoznom.”

Azóta ugyan nem telt el annyira sok idő, de Molnár Gusztáv január közepén már azt mondta, hogy egy lány felkeltette az érdeklődését. Két héttel ezelőtt így fogalmazott:

„van egy lány, aki most felkeltette az érdeklődésemet, igen. De óvatos vagyok. Még csomó mindennel meg kell harcolnom. Nem jött még rendbe minden emberi kapcsolatom. Még tartozom embereknek jóvátételekkel, valahogy a gyermekemmel való viszonyomat is helyre kell hoznom. Azért ezzel van munka. Egyébként azt szokták mondani, hogy 5 év, amikor stabil józanságról beszélhetünk. Úgyhogy most még jön 5 kalandos évem.”

Ehhez képest most egy új interjút adott a Bors című kiadványnak, amiben arról beszél, hogy már nem óvatoskodik tovább, ezzel a lánnyal, aki felkeltette az érdeklődését, új kapcsolatot kezdett, újra szerelmes. Molnár Gusztáv így fogalmaz ezzel az új szerelemmel kapcsolatban:

„minden egy közös munkával kezdődött. Nyugodtan mondhatom, hogy mindketten érkeztük, hogy a sorsunk alakulását tekintve vannak átfedések köztünk.”

Molnár Gusztáv azt mondja, az új párja szintén útkeresésben van és az önismerettel foglalkozik, ezért úgy érzi, pontosan összeillenek:

„abban az életszakaszban, amelyben jelenleg tartok, ő a tökéletes társ és az sem kizárt, hogy a jövőnk is lehet közös.”

A Drága örökösök és a Nyerő Páros sztárja a következőképpen foglalja össze, hogy most hol tart az életben azok után, hogy a függőségre majdnem ráment az élete, és végigcsinált 265 napot az elvonón:

„mostanra már látszik a fény az alagút végén. Van munkám, vannak barátaim és már az is biztos, hogy képes vagyok őszinte szerelemmel szeretni. Ez utóbbival kapcsolatban komoly kételyeim voltak. Eközben úgy éreztem, hogy én magam sem érdemlem meg, hogy őszintén szeressen valaki, így gyakorlatilag a kígyó a saját farkába harapott, vagyis kezdtem elfogadni, hogy számomra az élet már nem tartogat nagy érzelmeket. Szerencsére tévedtem!”

Szilveszterkor egyébként Molnár Gusztáv többek között a következőket írta az új esztendőről, azaz 2024-ről, talán akkor még nem sejtve, hogy ilyen hamar újra párkapcsolatban lesz:

„sokan tudjátok, a közelmúltban lapot húztam 19-re, egy új utat, a felépülést és az önismeretet választottam, s szakítottam halálos »szerelmemmel«, az alkohollal. Bármilyen nehéz és rögös is az út, minden nap megküzdök azért, hogy újragondoljam és újraépítsem magam. Egyszerű ez, s mégis nagyon bonyolult: már több mint egy éve józanodom, s dolgozom azon, hogy testileg és lelkileg megszülethessen az én kettő pont nullás verzióm.”

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)