Molnár Gusztáv fizikai munkát akart végezni, ezt választotta

Molnár Gusztáv egyáltalán nem tartja cikinek, hogy milyen munkát vállalt.

2024. április 29., 07:50

Szerző:

Molnár Gusztáv élete, úgy néz ki, szép lassan kezd egyenesbe jönni. Már jó fél év eltelt azóta, hogy kijött az elvonóról, sikerült újra színészként elhelyezkednie és párkapcsolata is lett. Most azt mondja, a fizikai munka hiányzott neki, ezért keresett egy állást.

Molnár Gusztáv a Facebookon nézett körül munkaügyben

A 37 éves, a Drága örökösök című sorozatból is ismert színész most a Bors című kiadványnak nyilatkozott arról, hogy úgy érezte, a fizikai munka hiányzik az életéből, ezért a tettek mezejére lépett.

„Egy Facebook-csoportban elkezdtem munkák után nézelődni. Kifejezetten fizikai munkát szerettem volna csinálni! Azt éreztem, hogy vágyom arra az érzésre, amikor este úgy dőlök be az ágyba, hogy csináltam valamit. És egyáltalán nem tartom cikinek a költöztetést”

– többek között ezt nyilatkozta Molnár Gusztáv. A színész egyébként a múlt héten az Instagramon is adott egy rövid összefoglalót arról, hogy éppen hol tart az életben. A közösségi médiában a következőket publikálta:

„egy keddi nap is nagyszerű lehet arra, hogy eldöntsd, más felé szeretnél menni. Nem feltétlenül a cél a fontos, mert az lehet csak egy pillanatnyi öröm is. Az utat kell megtanulni élvezni. Múlt héten két bemutatóm is volt. Most egyelőre nem tudom mit tartogat a jövő. Türelmesnek kell lennem. Már a vonaton vagyok. Felszálltam.”

A fenti gondolatot az alábbi poszt tartalmazza.

Molnár Gusztáv és az új szerelem

„Az életem most minden létező aspektusában egészségesnek mondható. Ez jól megmutatkozik a fizikális és a mentális állapotomban is. A kedvesemmel, bár nem együtt töltöttük a szilvesztert, éjfél után pár perccel lefolytattunk egy beszélgetést, amelyben mindketten megfogalmaztunk egy-egy, akkor még elérhetetlennek tűnő vágyunkat. Én azt tűztem ki célul, hogy megtanulom szeretni önmagam. Ezzel ugyanis rengeteg gondom akadt a múltam során. Még akkor is képtelen voltam akár csak kedvelni is önmagam, ha történetesen mások megpróbáltak szeretni engem. Éppen ezért nem is tudtam elfogadni a kapott érzelmeket. Nem értettem, hogy mások hogyan képesek szeretni engem, hiszen semmi szerethetőt nem találtam önmagamban” 

– mondta Molnár Gusztáv korábban szintén a Borsnak.

A színész komoly feladat elé állította magát, ugyanis célja, hogy tudja szeretni magát. Ebben azonban a párja, Mucsi Dorina is a segítségére van. A fentiekhez hozzátette többek között a következőket:

„Nem mondom, hogy az együtt töltött idő minden percében sikerült elfogadnom a szeretetét, de az utóbbi pár hétben öles lépésekkel haladtam ezen a téren, és megtanultam szeretni magamat, vagyis a párom megtanított rá.” 

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)