Nacsa Olivér elképesztő helyen vette el 18 évvel fiatalabb feleségét – fotók a lánybúcsúról

Nacsa Olivér most nősült harmadszor, felesége, Tripolszky Anna megosztott képeket a lánybúcsúról.

2024. április 26., 08:51

Szerző:

Immár harmadszor nősült Nacsa Olivér, szállítja a szenzációt a Blikk friss cikke. Újdonsült felesége Tripolszky Anna, akit a tévénézők az M5 kulturális műsorainak riportereként ismerhetnek.

Nacsa Olivér és Tripolszky Anna összeházasodtak

Bár hivatalos bejelentés nem volt a nagyközönség számára, lapértesülések szerint még tavaly, a pár olaszországi nyaralásán volt a lánykérés, az esküvőre pedig valamikor a napokban került sor. Egy biztos: Tripolszky Anna március 24-én posztolt képeket az Instagramra egy olyan buliról, ami minden bizonnyal a lánybúcsúja lehetett. A poszt felirata ugyan nem jelöli meg, hogy mi volt a csak női, de pezsgős buli apropója, de a kommentelők között van, aki gratulál és többen is szerelmes szíveket posztoltak, tehát elég egyértelműnek tűnik, hogy ez az alkalom a lánybúcsú lehetett.

Magáról az esküvőről nincs publikus kép egyelőre, de úgy tudni, hogy százfős násznép előtt házasodott össze a 44 éves humorista-producer és a 26 éves műsorvezetőnő. Az esküvőt nem akárhol: a Mátyás-templomban tartották. Innen a Gundel étterembe vezetett a pár útja a lakodalomra. Most valahol nyugat-Európában vannak nászúton.

Az alábbi kép nem a lagzin készült, hanem még 2022-ben, ezzel a képpel jelentette be a pár annak idején, hogy együtt vannak.

A Karinthy-gyűrűvel kitüntetett humorista első házassága 2006-tól 2012-ig tartott, majd Nacsa Olivér Somossy Barbarával, a Duna TV műsorvezetőjével házasodott össze 2018-ban, de egy évvel később a kapcsolatuk véget ért.

Nacsa Olivér és a női humoristák

Emlékezetes, hogy egy évvel ezelőtt Nacsa Olivér azért került be a hírekbe, mert hatalmas felháborodást keltett egy interjúban elhangzott mondata, miszerint a humor nem egy női pálya, nem egy női műfaj. A rengeteg, ezzel kapcsolatos kritikára végül a következőket írta egy azóta eltűnt Facebook-posztban, lezárva a történetet:

„Sokat gondolkodtam az elmúlt napok történéseit illetően, amelyeket a Karc FM »Bezzeg« című műsorában mondott mélyinterjúból kiragadott és félreértelmezett szavaim generáltak, mégpedig hogy »meglátásom szerint a humor alapvetően nem feltétlenül egy női szakma.« Azt hiszem, sosem késő belátni, ha az ember hibázik, és félreérthető megfogalmazásával adott esetben sokak érzékenységét sértheti valamilyen módon, noha a konkrét témával kapcsolatban rossz szándék nem vezérelte. Belátom, ebben az esetben ez pontosan így történt. Nem volt lehetőségem azt sem elmondani, hogy miként váltak félreértelmezhetővé a szavaim. Eredetileg azt szerettem volna elmondani, amelyet előttem már korábban többen is elmondtak, hogy valamiért hazánkban kevesebb a női előadó ebben a szakmában. Nem kérdés számomra az sem, hogy mindig az adott embert kell nézni függetlenül attól milyen nemű, nő vagy férfi, nemzetiségű, vagy politikai hovatartozású az illető. Itt és most a témát lezárva szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit esetleg megbántottam!”

(Kiemelt kép: Nacsa Olivér Instagramja)