Nacsa Olivér szerint nem egy női műfaj a humor

Véleményezte Nacsa Olivér, aki utoljára talán 2010-ben mondott egy jó viccet.

2023. április 1., 15:14

Szerző:

„Én szerintem ez nem egy női pálya, nem egy női műfaj a humor. Tehát hogyha megnézzük nincsenek is sokan, nem voltak sokan ebben a szakmában. Szerintem az emberek, a nézők kevésbé adnak egy-egy humoros mondatnak, gondolatnak nyomatékot, ha ezt egy nő szájából hallják. Nem tudom, ez miért van így, ez alapvetően egy ilyen férfi szakma”

 – mondta Nacsa Olivér a Karc FM Bezzeg című műsorában Pottyondy Edinával kapcsolatban.

Az interjú során szóba került Bödőcs Tibor is, akit viszont „zseniális tehetségnek” tart, ámbár a baloldal szócsöve lett. A politikus szerint a választások után elveszítette a tehetségét, mert vállalt, hogy melyik oldalon van. Arról is szót ejtett, hogy nem foglalkozik azzal, hogy milyen címekkel illettik, ugyanis még van hova fejlődni Magyarországon.

(Kiemelt kép: Nacsa Olivér előadóművész, humorista a Bagi-Nacsa Orfeuma című tv-műsor felvételén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda úti gyártóbázisának stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt)

 

09:05

Tizenöt emberéletet követelt már idén a figyelmetlenség és a szabályok megszegése - közölte honlapján szombaton a MÁV, körültekintő közlekedésre kérve az utazókat. A MÁV-csoport adatai szerint vasúti átjárókban idén eddig 16 baleset történt, öttel több, mint a tavalyi év hasonló időszakában, ezek közül egy halállal végződött, három súlyos sérülésekkel járt.