Molnár Gusztáv és szerelme szakítottak – meglepő, honnan derült ki

Molnár Gusztáv és szerelme a tavasszal vállalták fel a kapcsolatukat.

2024. augusztus 12., 07:59

Szerző:

Komoly üzenet került ki vasárnap a Facebookra Mucsi Dorinától, akit a tavasszal Molnár Gusztáv szerelmeként ismertünk meg. A közlemény meglehetősen szűkszavúan beszél arról, hogy a párkapcsolatuk véget ért.

Molnár Gusztáv és Mucsi Dorina már nincsenek együtt

Meglepő lehet, hogy maga Molnár Gusztáv még egyáltalán nem posztolt semmit a szakításról, de Mucsi Dorina a következőket írja:

„Sziasztok,
Ezúton tájékoztatok mindenkit, hogy Molnár Gusztáv és én már nem alkotunk egy párt. Szép hónapokat töltöttünk együtt, de külön utakon folytatjuk. Békében váltunk el, és a továbbiakban nem kívánok megszólalni a témában.
Megkérem a sajtó munkatársait, hogy ne is keressenek.
Ez a bejegyzésem csak teljes terjedelmében közölhető! Ugyanitt megkérek mindenkit, hogy az esetleges cikkekben ne használja a képmásomat.
Dorina”

A fentieket a következő poszt tartalmazza.

Molnár Gusztáv és Mucsi Dorina kapcsolata

Molnár Gusztáv január közepén említette először, hogy egy lány felkeltette az érdeklődését, majd a hónap végén megerősítette, hogy valóban újra párkapcsolatban van. Márciusban szerepeltek együtt a tévében először, de Mucsi Dorina fenti kérésének megfelelően ezt itt képileg már nem idézzük be, pedig van róla fotó még Molnár Gusztáv Instagramján is. A szerelem mindenesetre a fentiek szerint bő fél évig tarthatott.

Napra pontosan egy hónapja volt, hogy Molnár Gusztáv a Fókuszban mesélt az azóta sajnos véget ért párkapcsolatról. A színész és szerelme kapcsolata távkapcsolatnak indult, de most a napokban már össze is költöztek. Mint mondja, a párjával nyugodtan, otthon töltik az estéket, társasjátékoznak, teát főznek. Plusz ezen kívül van még egy szokásuk, ami mindig az esti program részét képezi:

„A barátnőmről, Dorináról azt érdemes tudni, hogy ő is jár egy önfejlesztő csoportba öt éve, ahol önismerettel foglalkoznak. Más minőségben beszélgetünk. A nap végén, amikor összebújunk, akkor mindig van egy olyan körünk, hogy kinek milyen érzései voltak aznap akár egymással kapcsolatban vagy a munkahelyünkön vagy másokkal.”

Molnár Gusztáv rendkívül súlyos alkoholbetegség miatt került be végül tavaly egy elvonóra, ahol 8 hónapot töltött, és azóta nem fogyaszt szeszt. Ez rengeteg erőt és önuralmat igényel, de a Drága örökösökből és a Nyerő párosból is ismert színészt nemcsak a párja támogatja, hanem ez a bizonyos csoport is, ahova a rehab óta rendszeresen jár. Ebben az új életben a párkapcsolata is teljesen más, mint a korábbiak. Így beszél erről:

„Járok önsegítő körökbe, ahol hasonló fickókkal és hölgyekkel találkozom, mint én – akik szintén függőségekkel küzdenek, vagy bizonyos gyermekkori események miatt nehézségeik vannak a felnőtt életben. A közösség a legnagyobb megtartó erő, az, hogy napi szinten tartom a kapcsolatot másokkal. [...] [Dorinával] szabad mindenről beszélni. Elmondhatom, ha kétségeim vannak, ha rosszul érzem magam, ha bizonytalan vagyok. Meg merem kérdezni a páromtól, hogy jól csinálom-e, amit csinálok, elég figyelmet kap-e tőlem, nem érzi-e magát elhanyagolva. Nem kell semmit egyedül cipelnem.”

Ide kattintva találja a fentiekhez tartozó teljes videót.

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)