Molnár Gusztáv meghökkentő dolgot mesélt új kapcsolatáról: Ezt csinálják új párjával minden este

Molnár Gusztáv új szerelme szintén jár egy önfejlesztő csoportba, ezért is van, hogy ennyire összepasszolnak.

2024. június 13., 16:31

Szerző:

Molnár Gusztáv a héten elmesélte, hogy már össze is költöztek új szerelmével, Dorinával, akivel az év elején ismerkedtek össze. A Fókusz által készített interjúban igen intim részleteket mesélt el a kapcsolatukról.

Molnár Gusztáv és párja önsegítő csoportokba járnak

Molnár Gusztáv és szerelme kapcsolata távkapcsolatnak indult, de most a napokban már össze is költöztek. Mint mondja, a párjával nyugodtan, otthon töltik az estéket, társasjátékoznak, teát főznek. Plusz ezen kívül van még egy szokásuk, ami mindig az esti program részét képezi:

„A barátnőmről, Dorináról azt érdemes tudni, hogy ő is jár egy önfejlesztő csoportba öt éve, ahol önismerettel foglalkoznak. Más minőségben beszélgetünk. A nap végén, amikor összebújunk, akkor mindig van egy olyan körünk, hogy kinek milyen érzései voltak aznap akár egymással kapcsolatban vagy a munkahelyünkön vagy másokkal.”

Molnár Gusztáv rendkívül súlyos alkoholbetegség miatt került be végül tavaly egy elvonóra, ahol 8 hónapot töltött, és azóta nem fogyaszt szeszt. Ez rengeteg erőt és önuralmat igényel, de a Drága örökösökből és a Nyerő párosból is ismert színészt nemcsak a párja támogatja, hanem ez a bizonyos csoport is, ahova a rehab óta rendszeresen jár. Ebben az új életben a párkapcsolata is teljesen más, mint a korábbiak. Így beszél erről:

„Járok önsegítő körökbe, ahol hasonló fickókkal és hölgyekkel találkozom, mint én – akik szintén függőségekkel küzdenek, vagy bizonyos gyermekkori események miatt nehézségeik vannak a felnőtt életben. A közösség a legnagyobb megtartó erő, az, hogy napi szinten tartom a kapcsolatot másokkal. [...] [Dorinával] szabad mindenről beszélni. Elmondhatom, ha kétségeim vannak, ha rosszul érzem magam, ha bizonytalan vagyok. Meg merem kérdezni a páromtól, hogy jól csinálom-e, amit csinálok, elég figyelmet kap-e tőlem, nem érzi-e magát elhanyagolva. Nem kell semmit egyedül cipelnem.”

Alább találja a teljes videót.

Molnár Gusztáv egyébként még tavasszal a Tények Plusznak vallott arról, hogy korábban őrülten féltékeny tudott lenni a párkapcsolataiban. Úgy tűnik azonban, hogy ezen is sokat dolgozhatott az elmúlt időszakban, ugyanis most már megbirkózott ezekkel az érzésekkel.

„Korábban pokoli féltékeny voltam, és ez az érzés nyom nélkül eltűnt a lelkemből. Ebben talán az a fajta nyílt sisakos őszinteségben lehet döntő szerepe, amit tudatosan építettünk be a kapcsolatunkba. Egyszerűen nincsenek játszmázások, kegyes, vagy kegyetlen hazugságok és ez felszabadító”

– magyarázta Molnár Gusztáv ebben a márciusi interjúban.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)