Rózsa György nem igazán van képben: ezt gondolta az Instagramról

Ha ön nem igazán van otthon a közösségi média világában, ne csüggedjen, mert Rózsa György valószínűleg még önnél is kevésbé járatos a Meta termékeiben.

2024. június 13., 14:39

Szerző:

Bár ezúttal nem ő a címlapsztár, Rózsa György is szerepel a Story magazin legújabb számában. Az interjú nagy része arról szól, hogy a tévés legendától mennyire távol áll a közösségi média világa.

Rózsa György és a celebek-influenszerek

Az egyik legtöbb követővel rendelkező hazai influenszer az eredetileg énekesnőnek indult Csobot Adél. Ő a Nagy duett című TV2-es műsor ötödik és egyben utolsó, 2018-ban sugárzott évadjában kerültek össze, és egészen a harmadik helyig dalolták magukat. De Rózsa György számára azért is emlékezetes ez a szereplés, mert ekkor hallott először az Instagramról. Meg talán azért is, mert ekkor került képernyőre ez:

 

Rózsa György azzal kezdi, hogy őt teljességgel hidegen hagyja a mai celebvilág, és ő maga sem szívesen szerepelne influenszeri minőségben, termékeket ajánlgatva (már ha egyáltalán lenne kereslet az ilyesmire). A műsorvezető így fogalmaz:

„Ami igaz, az igaz: rólam nem tudják a ilyen források lázas böngészői, hogy mit ebédeltem, milyen korpásodás elleni csodaszert használok – jelzem: semmilyet! –, hol vásárolom a zoknijaimat, mit szólok Cuncika és TWFGM 47. szakításához, milyen zsaketteket veszek fel a Hajlekötők 18. gálájára.”

Tippjeink: a Cuncika név talán Majoros Hajnalka egykori művészneve miatt jutott Rózsa György eszébe, illetve TWFGM 47. pedig G.w.M művésznevének paródiája lehet. Az biztos, hogy Rózsa György nem járatos a hazai celebvilágban, ha úgy rémlik neki, hogy ők ketten jártak vagy szakítottak volna.

De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy hogyan került fel Rózsa György mégis az Instagramra. Íme a sztori.

„Egyébként a szépemlékű Nagy duett sorozat elején a partnernőm, a szikrázó Csobot Adél ámult el azon, hogy nem vagyok az Instagramon. Bevallom, elsőre azt hittem, az valami új súlymérték... Adélka hajthatatlan volt, és meg is nyitotta az Insta-oldalamat. Magam is meglepődtem, amikor egy-két hét alatt több ezer követőm lett. Egy ideig, mint minden új dolog, érdekelt is kicsit, ám egy idő után ráuntam, meg a lányom, az unokám egyre több csodát kínált.”

Hát mi azért kikerestük Rózsa György Instáját, és annyira hamar mégse unt rá, mert még 2023-ban, azaz öt év után is posztolt, ráadásul összesen 585 fotó található a fiókjában – igaz, a megosztott tartalom tényleg soha nem szponzorált. Hanem például ilyesmik, mint ez a fotó a műsorvezető tavalyi, skóciai útjáról.

Rózsa György az Insta helyett inkább az unokájával foglalkozik

A lapból egyébként az is kiderül, hogy Rózsa György unokája, Ádám szeptemberben már négyéves lesz. Róla így beszél a műsorvezető:

„Csilláék Ürömön laknak egy szép, modern kertes házban. Ott bolondozok a kisunokámmal, bújócskázunk, homokozunk, locsolunk, bohóckodunk. Amikor azt mondja huncutkodva, de gyermeki szeretettel, hogy »nagypapa«, hát a mennyekben járok.”

És igen, Rózsa György az Instagramra az unokájával közös képet is posztolt.

(Kiemelt kép: Rózsa György Instagramja)