Csobot Adél most vallotta be: hetekig fájdalomcsillapítón élt

Csobot Adél az egészségi állapotáról vallott.

2023. május 9., 08:10

Szerző:

Csobot Adél a Nők Lapja Egészség című lapnak adott interjút, értelemszerűen elsősorban az egészségével kapcsolatos témákról. Az énekesnő két gyermek édesanyja, és tavaly annak kapcsán hallhattunk róla rengeteget, hogy megnyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát.

Az interjúból kiderül, hogy a 29 éves médiaszemélyiségnek a két terhesség után előre billent a csípője, valamint bokasüllyedéssel is küzd, ezért fontos a számára, hogy odafigyeljen a testtartására.

„Ez a fajta odafigyelés erős testtudatot hozott magával. A manuálterápiának hála, látványos fejlődésen megyek keresztül, érzetre és látványra egyaránt. Biztos vagyok benne, hogy ezt a testtudatosság iránti vágyat is a táncnak köszönhetem”

– idézi Csobot Adél szavait az nlc.hu.

A cikkben az énekesnő bevallja, hogy a Dancing with the Stars próbái során balesetet szenvedett: eltört egy bordája. Ez méginkább megnehezítette a dolgát:

„hetekig nem tudtam aludni, és fájdalomcsillapítón éltem, de rendszeres fájdalmaim a tánctól nem voltak. De tudom, hogy néhány év múlva már lennének.”

(Kiemelt kép: Csobot Adél Instagramja)