Rózsa György szívszorító vallomást tett: Engem a sors elég sokszor agyonvert

Rózsa György sok embert elveszített.

2023. július 25., 07:43

Szerző:

A szerettei haláláról vallott Rózsa György. A népszerű tévés 23 évvel ezelőtt veszítette el imádott feleségét, Kanyó Évát. Azonban nem ez volt az egyetlen tragédia az életében, ugyanis az édesanyját, az édesapját és a testvérét is rendkívül váratlan módon veszítette Rózsa György. 

„A feleségem, aki válogatott tornász volt, nagyon fiatalon elment. Azóta se rendeződött el ez a dolog bennem, és valószínűleg nem is nagyon fog már egész életemben. Ha lehet ilyet mondani, végtelenül igazságtalannak éreztem, hogy 39 éves korában – de inkább kinézett 25-nek – egyszer csak pillanatok alatt elment, jószerivel egy hónap alatt”

– mondta a tévés a Palikék világa by Manna című műsorban, amit a Blikk szúrt ki. 

Rózsa György elárulta, hogy a mai napig beszél a feleségéhez, már olyan értelemben, hogy végiggondolja Kanyó Éva, mit tanácsolna neki egy-egy szituációban. A tévés hozzátette, hogy a közös lányukban gyakran látja a néhai feleségét. 

„Engem a sors elég sokszor agyonvert. A kislányomon kívül – és most már az unokámon kívül – mindenki meghalt, akit szerettem a családban. Úgy, hogy pillanatok alatt. Egyikre sem volt időm rákészülni. Édesapám egy hónap alatt, Évi egy hónap alatt, a testvérem 3-4 nap alatt halt meg, az édesanyám 1 hónap alatt. Nem volt időm semelyik halálra felkészülni, és mindegyik úgy ment el, hogy nem lehetett megérteni. Az Évi 39 évesen. Mi az, hogy egyszer csak hasnyálmirigyrák?!” 

– nyilatkozta könnybe lábadt szemekkel Rózsa György.

A tévés hozzátette, hogy a felesége haláláig csupa jó dolog történt vele, ám azóta rengeteg igazságtalanság és bánat érte, de nem engedi, hogy ezt mások meglássák rajta.

(Kiemelt kép: DFP - Schumy Csaba)