Majoros Hajnalka elárulta: ezt az értékrendet közvetíti a fiainak

Majoros Hajnalka, azaz Majka felesége az Adom a napom című műsorban nyilatkozott Geszti Péternek.

2023. szeptember 27., 09:32

Szerző:

Majoros Hajnalka volt a hét első vendége az Adom a napom című műsornak a VIASAT3-on. Geszti Péter az esti beszélgetésben többek között arról faggatta Majka feleségét, hogy milyen számára a most a családjára jellemző jólétben élni, amikor gyerekkorában azért jóval szerényebb körülmények között élt. Majoros Hajnalka erről a következőket mondja:

„megmarad az, hogy bizonyos dolgokat nem veszek meg, pedig megtehetném. Vagy nem költök annyit, amennyit mondjuk tehetnék. Ez egyfajta stop bennem, és most már nemcsak bennem, hanem azt látom, hogy a környezetemben élőknek is. Mi ezt már nyilván jól átbeszéltük, hogy azért van egy ilyen »állj!« Amikor kicsik voltak a gyerekek, mindig mondtam nekik, hogy »csak egy dolgot vehettek«, és volt olyan, hogy azt mondtam nekik, hogy »ennyi pénze most anyának nincs«. Hogy tudatosítsam bennük, hogy kiskorukban legyen bennük egy ilyen »állj!«, egy értékrend.”

A fentiek mellé talán érdemes idetenni azt a tényt, hogy tavaly tavasszal Majka kisebbik fia a 6. születésnapjára egy londoni utazást kapott, aminek során megnézték a BL-negyeddöntőt.

Alább lehet megnézni a teljes jelenetet, amiben Majoros Hajnalka elmeséli, hogy amikor először beindult a karrierje és jól ment neki anyagilag, rúdszámra vette a szalámit a közértben, annyira élvezte, hogy van pénze. Azóta saját bevallása szerint már nem így viselkedik.

A műsor egy másik jelenetében Majoros Hajnalka arról beszél, hogy Majka úgy csinál, mintha nem lenne képes a házimunkát elvégezni, hogy ne is kelljen ilyesmit csinálnia. Erről is van videó, ezt alább lehet megtekinteni.

Az Adom a napom mai vendége egyébként Csonka András, az ő napját ide kattintva lehet figyelemmel követni.

(Kiemelt kép: Geszti Péter Instagramja)