Majkáék rengeteg időt töltöttek már Amerikában: így áll 11 éves kisfiuk az angollal

Majka felesége, Majoros Hajnalka azonban azt mondja, nem költözne ki az USA-ba.

2023. június 21., 10:34

Szerző:

Majka és családja nemrég tért vissza egy hónap után az USA-ból. Május elején az alábbi poszttal osztották meg, hogy utaznak.

Majoros Hajnalka most a Hot! magazinnak beszélt arról, hogy az egész család mennyire szereti az USA-t. A nagyobbik fiuk már jobban tud angolul, mint a szülei:

„nekem például Vegasban, a vörös szikláknál volt az utolsó Playboy-fotózásom, mielőtt leköszöntem. Peti nagyon szeret itt lenni: amikor megismerkedtünk, kettesben is voltunk, majd jöttek a gyerekek. Olivér első születésnapját is itt ünnepeltük, itt tanult meg járni! Nagy élmény, amikor autóval nekivágunk az estéknek, és meglátják a lányokat, akik a programokat hirdetik. A 11 éves Marci már huncutul mosolyog: »Imádom Amerikát!« A gyerekek nálunk is könnyebben alkalmazkodnak: a nagyfiamra bíztam már az összes ügyintézést. Már bennünket is kijavít, annyira jól beszél angolul! Jó a memóriája, akárcsak az apukájának; autodidakta módon elkezdte a spanyolt is. Sőt, talált egy zongorát a házban, az is magával ragadta.”

Bármennyire is szeretik azonban, egyelőre nem tervezik, hogy külföldre költözzenek (szemben Kasza Tibiékkel, akik pont erről beszéltek egy másik lapban):

„szerettem az ottani az emberek nyitottságát, kedvességét, például hogy nők is megdicsérnek nőket. Ennek ellenére most nem szívesen költöznék Amerikába, hiszen gyötörne a honvágy. Az viszont lehetséges, hogy hamarosan visszatérünk egy hosszabb, három hónapos kalandra!”

Majkát egyébként a szerencsejáték vonzza Las Vegasba, de máshova is el-eljár pókerezni.

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)