Kasza Tibi megdöbbentő vallomást tett: ezt tervezik a feleségével

Kasza Tibi azt is tervezi, hogy felhagy az énekléssel.

2023. június 21., 09:39

Szerző:

Kasza Tibi a Story magazin nyári különszámának nyilatkozva árult el néhány dolgot a magánéletéről. A Szerencsekerék műsorvezetőjeként is ismert médiaszemélyiség többek között azt mondja, abba fogja hagyni énekesi karrierjét. Mint mondja, a feleségével együtt nem tűntek el, csak máshol kell őket keresni – az Instagramról eltűntek mindenesetre, a legutolsó posztjuk lassan egy éves.

Kasza Tibi mintha maga sem lenne biztos benne, hogy mi változott:

„az is lehet, hogy minden maradt a régi, csak szimplán megöregedtem. Tudatosan kerülöm a nyilvános eseményeket. És őszinte leszek, ha holnaptól nem ismernének fel az utcán, nem lenne bennem hiányérzet. Holott kimondottan jólesik, ha valaki odalép hozzám, megszólít, és beszélgetünk egy kicsit.”

Egy dolog biztosnak tűnik azonban, méghozzá az, hogy az énekesi karrierjét nem kívánja folytatni:

„negyven elmúltam, amikor egy hosszabb szünet után még visszatértem, a dalaim kivétel nélkül nagyon sikeresek lettek, tehát elégedetten zártam le az életemnek ezt a fejezetét. Az a filozófiám, hogy inkább én zárok be ajtókat, és nem várom meg, amíg az élet bevágja előttem.”

Sőt, Kasza Tibor arról is beszél az újságban, hogy egyre komolyabban fontolgatják a feleségével, hogy külföldre költöznek. Lányuk már öt éves, és korábban egy amerikai intézménybe járt, ezért neki sem okozna nyelvi problémát, ha angol nyelvterületre tennék át a székhelyüket.

(Kiemelt kép: Kasza Tibi hivatalos Instagramja)