Molnár Gusztáv őszintén vallott az új párkapcsolatáról: Korábban pokoli féltékeny voltam, és ez az érzés nyom nélkül eltűnt a lelkemből

Molnár Gusztáv nagyon boldog az új párja mellett. 

2024. április 9., 07:15

Szerző:

Molnár Gusztáv hónapok óta boldog párkapcsolatban él. A színművész 10 hónapot töltött elvonón, hogy legyőzze az alkoholfüggőségét. Amióta pedig új életet kezdett, azóta eltökélt célja, hogy a magánéletében is másképp alakuljanak a dolgai, mint korábban. Úgy tűnik, hogy sikerrel jár.

„Az életem most minden létező aspektusában egészségesnek mondható. Ez jól megmutatkozik a fizikális és a mentális állapotomban is. A kedvesemmel, bár nem együtt töltöttük a szilvesztert, éjfél után pár perccel lefolytattunk egy beszélgetést, amelyben mindketten megfogalmaztunk egy-egy, akkor még elérhetetlennek tűnő vágyunkat. Én azt tűztem ki célul, hogy megtanulom szeretni önmagam. Ezzel ugyanis rengeteg gondom akadt a múltam során. Még akkor is képtelen voltam akár csak kedvelni is önmagam, ha történetesen mások megpróbáltak szeretni engem. Éppen ezért nem is tudtam elfogadni a kapott érzelmeket. Nem értettem, hogy mások hogyan képesek szeretni engem, hiszen semmi szerethetőt nem találtam önmagamban” 

– mondta Molnár Gusztáv a Borsnak.

A színész komoly feladat elé állította magát, ugyanis célja, hogy tudja szeretni magát. Ebben azonban a párja, Mucsi Dorina is a segítségére van. 

„Nem mondom, hogy az együtt töltött idő minden percében sikerült elfogadnom a szeretetét, de az utóbbi pár hétben öles lépésekkel haladtam ezen a téren, és megtanultam szeretni magamat, vagyis a párom megtanított rá. Ő nem csak a kedvesem, de a legjobb barátom is, és ez egy egészen új szín az érzelmeim palettáján. Megkapom és megadom azt a bizalmat, amit korábban talán meg sem érdemeltem, és amiről el sem tudtam képzelni, hogy valaki iránt képes leszek érezni. A legszebb ebben a 'szerelemmesében', hogy mindkettőnknek pont annyit ad, amennyire szükségünk van, se nem túlzó, se nem elnyomó, és nem is kevés. Életemben először járok az arany középúton és tényleg működik” 

– magyarázta a színész.

Molnár Gusztáv néhány hete a Tények Plusznak vallott arról, hogy őrülten féltékeny tud lenni a párkapcsolataiban. Úgy tűnik azonban, hogy ezen is sokat dolgozott az elmúlt időszakban, ugyanis most már így nyilatozott:

„Korábban pokoli féltékeny voltam, és ez az érzés nyom nélkül eltűnt a lelkemből. Ebben talán az a fajta nyílt sisakos őszinteségben lehet döntő szerepe, amit tudatosan építettünk be a kapcsolatunkba. Egyszerűen nincsenek játszmázások, kegyes, vagy kegyetlen hazugságok és ez felszabadító”

– magyarázta Molnár Gusztáv.

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)