Kajdi Csaba: Vállalnám a szülői szerepet

Kajdi Csaba, becenevén Cyla arról beszélt, hogy új párjával akár gyereket is vállalna.

2021. december 3., 10:18

Szerző:

Megjelent A nagy Cyla-sztori című könyv, azaz Papp Gergő és Kajdi Csaba közös könyve, amely a Visage modellügynökség ügyvezetőjeként ismertté vált médiaszemélyiség életéről szól.

A kötetben rengeteg más téma mellett szó van arról is, hogy milyen élményei és gondolatai vannak Kajdi Csabának a gyerekneveléssel kapcsolatosan. Azt mondja, egy korábbi szerelmével és az ő négy éves kisfiával egy ideig együtt laktak, és ekkor fogalmazódott meg benne, hogy mégiscsak el tudja képzelni magát szülőként.

„Azt kell hogy mondjam, igenis megfogalmazódott bennem az, hogy vállalnám a szülői szerepet. A CSALÁD AZ CSALÁD! Nem attól lesz család a család, hogy egy férfi és egy nő alapít családot, hanem a szeretet teszi családdá azt. Teljesen mindegy, hogy két férfi vagy két nő, vagy csak egy szülő. A családot a szeretet alakítja, mozgatja”

– idéz a könyvből a Blikk. Kajdi Csaba idén nyáron tette közzé az alábbi poszttal, hogy újra párkapcsolatban van, már össze is költöztek, és új szerelme, Dávid szintén szóba kerül a gyerekvállalás témája kapcsán.

„Úgy érzem, ma már érett vagyok arra, hogy családom és gyerekeim legyenek egy megfelelő társsal. De ez nem opció. Merthogy azt is teljesen normálisan tudom kezelni, ha ez nem adatik meg. Attól még lehet teljes az életem. Viszont rádöbbentem, hogy az eshetősége igenis megvan annak, hogy egyszer szülő legyek. Ha a mostani párom, aki még csak 26 éves, azt mondaná, ő apa akar lenni, és szeretne gyereket, én belevágnék! Abszolút! Simán!”

– írja Kajdi Csaba. A könyv egy másik figyelemre méltó sztorija, hogy Cyla hosszú évekig szerelmi háromszögben élt, erről ide kattintva olvashat részletesebben.

(Kiemelt kép: Kajdi Csaba Instagramja)