Kajdi Csaba Cyla, egy világhírű modell és annak férje évekig szerelmi háromszögben éltek

Íme, kivel gabalyodott össze a modellügynök-influenszer szerelmi élete.

2021. november 30., 09:45

Szerző:

A nyáron a 168-nak beszélt először Kajdi Csaba arról, hogy érkezik önéletrajzi könyve A nagy Cyla-sztori címmel, és mostanra a boltokba is került a kötet, amelynek elkészítésében Papp Gergő szintén szerepet vállalt.

A könyvből kiderül, hogy a Visage Modellügynökség ügyvezetőjeként is ismert médiaszemélyiség annak idején szerelmi háromszögbe bonyolódott egyik modelljével, Ebergényi Rékával és annak férjével, Chris­tiaan Haig színésszel. Kajdi Csaba így ír arról, hogy mi történt:

„volt egy közel tíz évig tartó komoly kapcsolatom, amiről tudtam, hogy nem nevezhetjük klasszikus értelemben vett párkapcsolatnak, de én mégis annak éltem meg az egészet. Volt egy elképesztő teóriám arról, hogy két embernek lehet párkapcsolata akár szex nélkül is, hiszen az csak testiség, és ha a lelkek egymásra találnak, akkor miért is ne működhetne egy párkapcsolat. Na, mára már rájöttem, hogy ez egy jó nagy baromság, pedig én annyira jól felépítettem a fejemben. [...] Úgy éltem meg azt a tíz évet, mint egy nem teljesen beteljesült párkapcsolatot. Vágytam a testiségre, de le tudtam róla mondani, mert annyira fontos volt a másik, hogy úgy gondoltam, e nélkül is lehet élni.”

A plátói vonzalom révén egyfajta szerelmi háromszög alakult ki közöttük, amelyről Kajdi a következőket mondja:

„Adott egy baráti hármas, ahol én titkon Christiaanért, Christiaan Rékáért, és bármilyen nonszensz, Réka pedig énértem kezdett különös vonzalmat táplálni. [...] A fiúk kapcsolata eléggé megerősödött, amiből Réka egy idő után egyre inkább kiszorult. Valószínűleg erről én tehettem leginkább, hiszen dolgozhatott bennem egyfajta féltékenység és rivalizálás az egyébként imádott barátnővel szemben.”

Ebergényi Réka jelenleg Nagy-Britanniában él, az Instagramjáról kiderül, hogy második kislánya idén tavasszal született meg.

(Kiemelt kép: Kajdi Csaba Instagramja)