A Nyerő Páros versenyzői elismerték: válságba került a házasságuk

Hamarosan indult a Nyerő Páros, és megdöbbentő dolgot mesélt az egyik induló pár.

2024. október 14., 10:41

Szerző:

Nemrég derült ki, hogy a Nyerő Páros tavalyi évadából a harmadik helyezett pár azóta szétment, és most az idei, bemutatás előtt álló évad egyik párja mesélte el, hogy nemrégiben ők is a válás közelébe kerültek. Simon Attila labdarúgóról van szó, aki a Kabát FC című műsorból is ismert, illetve a feleségéről, Simon Erikáról.

Nyerő Páros: Simon Attiláékat sok rosszindulat érte

A Nyerő Páros egyik beharangozóvideójában hangoznak el a következők, Simon Attila ezt mondja a kapcsolatuk kezdetével kapcsolatban:

„Volt sok rosszindulat, ami ért minket. Ez az elején én egy picit nehezebben kezeltem, de aztán megpróbáltuk félrerakni és nem törődni [vele], főleg nem olyan emberekkel, akiknek a véleménye nem számottevő.”

A kezdeti nehézségeket aztán sikerült legyőzni, de csak ekkor jött a legnehezebb.

„Hát volt egy kemény időszak. Ennek már 2-3 éve. Volt egy jó 8, 8 és fél hónapunk, amikor konkrétan majdnem elváltunk. Most szépíthetjük, de ez így volt”

– vallja be Simon Attila, aki azt mondja, hogy bár felesége egy roppant csinos nő, a leginkább a lelke fogta meg őt a feleségében. Simon Erika a következőket teszi még hozzá a válságos időszakkal kapcsolatban:

„Nyilván rajta múlott az egész. Ha ő akkor nem tesz bármit is a kapcsolatunkért pozitív irányban, akkor mi már nem vagyunk együtt szerintem.”

Érdemes megnézni a teljes videót, kattintson a lejátszás gombra!

Hamarosan folytatódik a Nyerő Páros

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban a múlt héten véget ért azzal, hogy Hevér Gábor a célegyenesben elbukott, így megint az Ártatlanok nyertek, de az RTL nézői természetesen ezután sem maradnak napi celebreality nélkül. Ha ön szívesen kíséri figyelemmel a médiaszemélyiségek szerelmi-érzelmi életét, akkor ön már biztosan tudja, hogy ma, azaz október 14-én hétfő este indul újra a Nyerő Páros a kilencedik évaddal az RTL-en. Az idei játékosok ők lesznek Simon Attiláékon kívül:

  1. Berki Mazsi és Kajári Zoltán
  2. DJ Jauri Győrfi Márton és Berényi Dorina
  3. Balogh Edina és Szabó Simon
  4. Miskovits Marci és Nicuta Nicoleta
  5. Herceg Dávid és Herceg-Pál Bianka
  6. Palácsik Lilla és Visváder Tamás
  7. Hujber Ferenc és Szőke Krisztina

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Nyerő Páros)