Válás: Laár András arról beszélt, miért ért véget a házassága 15 év után – videó

Laár András válásának híre sok mindenkit megdöbbentett: íme, mint mond róla maga a 69 éves zenész-humorista.

2024. szeptember 10., 08:18

Szerző:

Laár András azt mondja, megfojtotta őt a házassága, ezért lépett ki a kapcsolatból. Ez derül ki a Tények Plusz friss interjújából.

Laár András és a felesége válnak

Laár András és harmadik felesége, dr. Laár-Sramkó Katalin 15 évig voltak együtt, egy gyermekük született, Buda. A házasság azonban mostanra tönkrement, amint arról Besenyő Pista bácsi megformálója a Blikknek beszélt a hétvégén:

„Már régebb óta világos, tiszta kép volt előttem arról, hogy amiben élek, az nem egy működő kapcsolat. [...] Nem kell tovább mindkettőnk számára tarthatatlan helyzetben élni tovább és lelkileg nyomorodni. Ki kell lépni abból a zűrzavarból, feszítő légkörből és a saját utunkat járni.”

A TV2 riportja szerint Laár András számára egyre terhesebb volt, hogy a felesége miatt nem zenélhetett otthon, csak fülhallgatóval. Nagyobbik fiát sem látogathatta, és a barátaival sem találkozhatott.

„Egy szeszélyes nő ketrecében éltem”

– tekint vissza Laár András az utóbbi évekre.

A riport tartalmaz egy olyan korábbi bejátszást is, amiben a házaspár a kapcsolatukról beszél. Ebben a feleség azt mondja, hogy ő 15 év alatt rengeteget tanult a férjétől. Maga Laár András pedig következőt mondja a kapcsolatukról:

„Mind a ketten próbálunk normálisak lenni, mi magunk, és nem a másiktól várjuk, hogy minket megneveljen vagy megzabolázzon, hanem mi már eleve meg vagyunk zabolázva.”

A riport szerint Laár András egy barátjánál lakik most, és sokkal felszabadultabb. Talán hamarosan valóra válthatja azt az álmát, hogy egyszer örök nyárban egy tengerparton lakhasson.

Laár András boldog, de nem a pénztől

Érdekes, hogy a házassága problémái ellenére is arról beszélt tavasszal egy videós interjúban Laár András, hogy mennyire boldog. Elmondhatja magáról, hogy a '80-as évek egyik legnagyobb slágerét szállította le az Afrikával a KFT frontembereként, a '90-es években pedig az ország egyik legnépszerűbb humoristájává vált a L'Art Pour L'Art Társulattal. Besenyő Pista bácsi megszemélyesítője mégsem lett dúsgazdag ezekből a rendkívüli sikerekből, de a podcastban pontosan ezt az üzenetet próbálja közvetíteni: nem is a pénz a szükséges a boldogsághoz.

„Pazar életem van, komolyan mondom! Nem anyagilag, én egyáltalán nem lettem gazdag, állandóan így vagyok, hogy pont épp, hogy a felszínen vagyok vagy picit feljebb, de semmi meggazdagodás. De ez nem érdekes. Képzeld el, hogy én olyan jól érzem magam, hogy kész! Hazamegyek, gyerek lefekszik, a feleség is, és akkor én éjféltől mondjuk reggel hatig dolgozhatok. Vagy azt csinálok, amit akarok. Persze figyelni kell dolgokra, de a lényeg az, hogy ilyet, hogy három éjszaka alatt írtam meg egy egész új műsort... Képzeld el! Az előző, amit most éppen már kezdtem játszani, azt három éjszaka alatt írtam meg. Az összes hülyeséget, és persze végig röhögcséltem. Szóval ez szerintem egy nagy mázli”

– fogalmazza meg Laár András, mennyire boldog attól, hogy azzal foglalkozhat, amit szeret csinálni, és ez számára fontosabb, mint a meggazdagodás. Ezt az interjút alább lehet megnézni.

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)