Hevér Gábor elmesélte, gyerekkorában hogyan kínozták a nagyobbak: ezt dugták az orrába

Hevér Gábor, az Árulók utolsó talpon maradt Árulója hajmeresztő dolgokat mesélt a gyerekkoráról: házat gyújtott fel.

2024. október 10., 10:52

Szerző:

Ma lesz vége Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című reality második celebévadának az RTL-en, és az egyetlen gyilkos, vagyis Áruló, aki a végén játékban maradt, Hevér Gábor. Pont mostanra időzítette D. Tóth Kriszta, illetve a wmn.hu az Elviszlek magammal című autós interjúsorozat friss epizódját, amiben az anyósülésen természetesen az 55 éves színész foglal helyet. Alább tudja megtekinteni a teljes videót, de azt is mutatjuk, hogyan áll most pontosan Hevér Gábor szénája Az Árulókban, közvetlenül az utolsó epizód előtt.

Hevér Gábor vagány, rossz gyerek volt

Hevér Gábor Szegeden, kulcsos gyerekként nőtt fel, és erről a következőket meséli az alábbi interjúban:

„Nem én voltam a legvagányabb, de vagány voltam. Meg rossz. [...] Rosszak voltunk, a mai gyerekpszichológia azt mondja, hogy elevenek. Én házat gyújtottam fel meg minden.”

Hevér Gábor azt is említi, hogy egy alkalommal szétnyílt a keze, amikor felrobbant a kezében tartott lőszer. Az 55 éves színész így mesél tovább:

„Én is kulcsos gyerek voltam. Kulcs lógott a nyakamban, le voltunk engedve. Ez történt. Focizni jártunk. Szerintem tényleg ez történik, lehet, hogy ez csak mi magyarázzuk be, mostani szülők, hogy biztonságosabb volt az élet. Biztonságosabbnak tűnt az élet, lehetett menni ide-oda-amoda. Így is éltünk, és ez volt az egyik kedvenc dolgunk, hogy mi a nagyokkal háborúztunk. A nagyok akkor már kamaszodtak, láttak filmeket, akkor ők voltak hirtelen a szamurájok... Mi, kicsik meg csúfoltuk őket, idegesítettük őket. [...]”

Hevér Gábor és haverjai mindig menekültek a nagyok elől, így ismerték az összes házat-helyet a környéken. Ha mégsem sikerült meglógniuk, akkor azonban a következők zajlottak le:

„Amikor elkaptak minket, akkor kaptunk két pofont, rátérdeltek a kezünkre, és akkor... Én úgy hívom, hogy «perje», lehet, hogy nem létezik ilyen növény. Egy gaz, aminek nagyon selymes a vége. Na és akkor amikor a két kezeden térdelnek, azt a kis gazt beledugják az orrodba. És akkor azt kérdezik, hogy «Fogsz még szemtelenkedni?» «Fogok, fogok!» «Fogsz még szemtelenkedni?» És akkor egy idő után: «Nem!» Volt, hogy sírás lett a vége, de soha nem mentünk árulkodni, mert tudtuk, hogy ez benne van ebben a történetben.”

Alább találja a teljes interjút, amiben Hevér Gábor és D. Tóth Kriszta elautóznak a színész életének fontos állomásait jelentő budapesti helyekhez-épületekhez-intézményekhez.

Ez történt Az Árulókban: Hevér Gábor az utolsó gyilkos

Az RTL hivatalos összefoglalója szerint itt tart most Az Árulók című reality:

„Bíró Bea távozását követően az egyetlen megmaradt Árulóra, Hevér Gáborra is különleges meglepetés várt: az Igazság Vacsorája, ahol fel kellett fednie magát Muri Enikő előtt.
Éjszaka a konklávé elmaradt, a gyilkolásra egyre jobban rákapó Bea nyugtalanul is aludt. Enikő le is csapott az árulkodó jelekre. Iza és Enikő a mérleg nyelvét, a bizonytalan Krisztát próbálta meggyőzni. Bea tudta, hogy elfogyott körülötte a levegő, így Áruló-társát, Gábort kezdte vádolni. A Kerekasztalt követően végül Bea állt az Igazság Körébe és távozott – Árulóként – a játékból.
Az este még tartogatott egy különleges meglepetést Gábornak is. Enikő különös kincset nyert napközben: az Igazság Vacsoráját, ahol Gábornak fel kellett fednie kilétét. De mihez kezd Enikő az információval? Vajon hisznek neki társai? És mi lesz Gáborral, az egyetlen megmaradt gyilkossal? Csütörtökön kiderül.”

(Kiemelt kép: RTL/Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban)