Young G Béci „rosszindulatú” beszólásai miatt Törőcsik Daniék egymással is összevesztek a Nyerő Párosban

Young G Béci egy dolgot nem szeret Törőcsik Daniban: a párját.

2022. október 13., 09:53

Szerző:

Megbízhatóan szállítja a drámát a Nyerő Páros továbbra is: ezúttal Young G Béci és Bíró Bea összetűzésétől volt hangos a villa. Az RTL Klub celebvetélkedő-realityjének szerda esti részében egy újabb olyan feladatot kellett teljesítenie a pároknak, ami alapján garantált volt a sértődés, hiszen a játékosoknak olyan jelzőket kellett egymásra akasztgatniuk, mint „kevésbé szellemes” vagy „rendetlen”, esetleg „legkevésbé lojális”.

Ezalatt a Való Világból ismert Young G Béci megállapította az Éjjel-nappal Budapestből ismert Törőcsik Dani barátnőjéről, hogy

„rosszindulatú, ahogy viselkedsz, most igazán látom”.

Erre Bíró Bea a következőket mondja:

„tudod, hogy téged mi zavar? az, hogy egy [kisípolt szó] csaj vagyok, és ki merek állni a véleményemért, és ki merem mondani a szemedbe!”

Itt a kellemesen kínos jelenet videón, Bíró Bea annyira belelovalja magát a vitába, hogy a végén már a párja, Törőcsik Dani is csitítani kezdi.

Ezek után a játékból visszatérve Young G Béci egy olyat mond Törőcsik Daninak a barátnője jelenlétében, amit mintha előre kitalált volna:

„én köszönöm, hogy így viselkedtél amúgy, mert rájöttem, Dani, hogy mit nem szeretek benned: a Beát”.

Itt a jelenet, amiben Bíró Bea azt mondja, hogy nem szeretne még nagyobb vitát kavarni, amit mondott, azért nem kér bocsánatot, de a stílusért igen.

Az egész miatt aztán Törőcsik Dani és Bíró Bea között is vita lett, mert Bíró Bea úgy érezte, hogy a párja nem állt ki mellette, amikor Béciék felvették vele a kesztyűt, sőt, Törőcsik Dani aztán egy feladatban Béci szerelmével, Mészáros Norinával kvaterkázott.

„Nem kell nyalni a seggüket, mert rohadtul beleálltak a csajodba”

– mondja megsértődve Bíró Bea, amiből aztán szép vita lett közöttük.

A Nyerő Páros ma esti, azaz csütörtöki részében újabb pár esik majd ki a játékból.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/Nyerő Páros)