Hódi Pamela kiakadt, hogy a Nyerő Párosban miket mondtak róla a többiek

Hódi Pamela azt mondja, rosszul esett neki, hogy a háta mögött miket mondott a többi versenyző a Nyerő Párosban.

2022. október 11., 13:30

Szerző:

Hétfőn este került adásba, hogy Tóth Bencét és Hódi Pamelát kiszavazták a többiek a Nyerő Párosból. A focista és a modell-influenszer ezek után kedd reggel elmentek az RTL Klub reggeli műsorába, a Reggelibe, hogy az élményről beszéljenek.

„Mi azoknak a  párosoknak a kevese voltunk, akik nem meg akartuk menteni a kapcsolatunkat vagy javítani rajta, mert a miénk úgy jó, ahogy van igazából”

– próbálkozik a nyelvújítással Tóth Bence futballista az interjú kezdetén. A páros két tagja megegyezik abban, hogy majdnem minden játékban erőn felül teljesítettek, de nagyon megviselte őket, hogy a gyerekeiktől távol kellett tölteniük egy hónapot. Főleg Tóth Bencének volt nehéz, hogy kislányát ilyen hosszú ideig nem láthatta.

Hódi Pamela az interjúban a Nyerő Párost szintén megjárt Járai Máté kérdésére arról is beszél, hogy mit szólt ahhoz, amikor meglátta-meghallotta a tévében, hogy mit mondtak róla a többiek a háta mögött. Így fogalmaz:

„figyelj, hallod, én nem is tudtam, hogy itt ilyenek vannak a hátunk mögött! Meg sok esetben inkább a kis interjúk voltak olyanok, amik[től] így hevesebben kezdett verni a szívem. Én nagyon nem szeretem a konfliktust egyébként, én kerülöm is. És amiket én itt visszahallottam interjúban magamról így interjúban, én köpni-nyelni nem tudtam. Volt egy pont, amikor rosszul esett, aztán volt egy pont, amikor nagyon ideges lettem, és eltelt két-három nap, amikor abszolút túltettem magam, és most mosolygok már rajta.”

A teljes interjút alább, a play gombra kattintva lehet megtekinteni.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/Nyerő Páros)