Hódi Pameláékat ejtették ki a többiek a Nyerő Párosból, megdöbbentő okból

Tóth-Hódi Pameláék mellett álltak ki a legkevesebben a szimpátiaszavazáson.

2022. október 11., 07:28

Szerző:

Tóth-Hódi Pameláék és Young G Béciék kerültek a veszélyzónába a Nyerő Páros legutóbbi, hétfő esti részében. Ezt megint egy olyan feladat előzte meg, amit a magasban kellett teljesíteni, Young G Béci felesége, Mészáros Norina megint pánikrohamot kapott.

Ezek után volt a szimpátiaszavazás, ahol Muri Enikő és Tóth Szabi kerek perec megmondták, hogy azért Young G Béciékre szavaznak, mert Tóth-Hódiékat tartják az erősebb párnak, és ki szeretnék őket ejteni. Törőcsik Dani szintén bevallja, hogy „taktikai döntés”, hogy szintén Young G Béciékre szavaznak, de hozzáteszi, hogy az ő szemében Tóth-Hódiék olyan erősek, hogy már most nyerő párosnak tartja őket... úgyhogy a játékban már nincs szükségük erre a címre.

A legfeszültebb pillanatokat a fenti, a legérzelmesebb pillanatokat az alábbi videó tartalmazza.

„Én már akkor nyertem, amikor a feleségem lettél”

– bókol megint Tóth Bence a nejének. Maga Tóth-Hódi Pamela a következőképpen összegzi a történteket:

„ez legyen a legnagyobb bajunk az életünkben, hogy erős párosnak, szimpatikus párosnak tartanak minket. Nekünk most ez volt a vesztünk ebben a játékban, de mi ezzel már tényleg nyertesen megyünk ma este haza.”

Íme a búcsúzás pillanatai.

Na és lett dráma az egészből? Persze. Ha van pár perce még egy videóra... Young G Béci a következőket mondja a többieknek:

„amit mondtak, az nagyon nagy veszéllyel lesz rájuk”.

Ez valószínűleg valami fenyegetésszerűt jelent. A lényeg, hogy kezdődik a végjáték, megvan a legjobb 4 páros.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/Nyerő Páros)