Muri Enikő és Tóth Szabi összevesztek a Nyerő Párosban, sírás lett a vége

Muri Enikőnek és párjának, Tóth Szabinak volt egy megdöbbentő vitája a Nyerő Páros legutóbbi részében, íme a videó!

2022. október 12., 08:56

Szerző:

Vakon kellett a párok férfitagjainak pizzát készíteni a Nyerő Párosban úgy, hogy a szerelmük irányította őket – a bekötött szemű Tóth Szabinak tehát Muri Enikő magyarázta, mit hogyan csináljon. Az erről szóló videó látható ezalatt a bekezdés alatt, de mint a Nyerő Párosban elég sokszor, a feladatból kialakult vita jóval érdekesebb, mint maga a feladat. Még úgy is, hogy a pizzakészítés közben Muri Enikő egy ponton azt találta mondani, hogy

„gyúrjad, ahogy a cicimet szoktad!”

A fentiekkel Muri Enikőék egy igen nagy tétet, 300 ezer forintot buktak el, ami az X-faktoros énekesnőt igen rosszul érintette. Párja, Tóth Szabi úgy érezte, hogy a szerelme őt hibáztatja, hogy túl lassú volt. A Sugarloaf zenésze erre így fakad ki:

„baromira unom ezt. Miért kell belemenni abba, hogy egymást hibáztatjuk?”

Muri Enikő szemlátomást fel van dúlva, de azt mondja, ő nem hibáztatta a párját, csak rosszul esik neki, hogy rosszul szerepeltek a játékban. Tóth Szabi azonban kijelenti, hogy őt nem érdekli a játék végeredménye, csak élvezni szeretné azt, ráadásul továbbra is van esélyük győzedelmeskedni a végén:

„miért írod le rögtön ezt az egészet? Világfájdalom vagy. Tudod mivel van rossz érzésem, azzal van rossz érzésem, hogy amikor nem sikerül egy játék, akkor ezt csinálod.”

Utólag Muri Enikő ezt mondja Tóth Szabinak az interjú során:

„nincs az, hogy kicsit belegondolnál mondjuk az én helyzetembe, belegondolnál abba, hogy én hogy érzek dolgokat vagy hogy érzem magam. Hanem te mész a saját fejed után, én megyek természetesen utánad, mert bárhova mész, követlek, csak azért néha jól esne, ha megértenéd azt, hogy én mire gondolok vagy mit szeretnék.”

A jelenet azzal végződik, hogy Muri Enikő elsírja magát:

„vannak nehezebb napok. Pontosan tudod, hogy miről beszélek. Néha nehezebb nekem ezt lazán venni úgy, ahogy te lazán veszed. Nyilván most azért is vagyok kiborulva, mert már három napja erről szól a kapcsolatunk, és kurvára félek, hogy rámegy. És nem akarom, hogy rámenjen, mert nekem sokkal fontosabb, hogy mi jól legyünk.”

A vita azonban béküléssel végződik, mindketten szerelmet vallanak egymásnak, és Muri Enikő bocsánatot kér, hogy ennyire úgymond ráfeszült a játékra. Kattintson a videóra!

Persze egyáltalán nem ők az első pár, akik egymásnak esnek a Nyerő Párosban, hiszen az egész arra van kihegyezve, hogy feszültséget keltsen a játékosok között. Zdroba Patrikéknak és Megyeri Csilláéknak is volt már nagy vitájuk egymás között.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/Nyerő Páros)