Bekövetkezett!

Amit szerény személyem megjósolt a Nap-keltével kapcsolatban, bekövetkezett. Vagyis felmondta a Királyi Televízió a Nap-keltével, még pontosabban Gyárfás Tamással a szerződést.

2009. október 14., 09:58

Mindenekelőtt azonnal megjegyzendő, Gyárfás úr, hogy nem minden a pénz. Ön évek hosszú sora óta elűzte maga mellől a jó, normális munkatársakat, így többek mellett Aczél Endrét, Bánó Andrást és a többieket, azon okból, hogy nem pártatlanok, nem semlegesek. Kész röhej az ilyen hivatkozás, Gyárfás úr. Persze azon el kell gondolkodni, hogy mindezeket az intézkedéseket saját elhatározásból, vagy némi utasításra cselekedte-e. Teljesen mindegy, mindkét hozzáállás undorító.

Most meg Medveczky Balázs ügyvezető alelnök Erdélyből üzente, hogy kész, ennyi volt, nincs tovább, az egész Nap-keltét rendesen befucscsoltatta az alelnök. Megint nyert a jobboldal, mert ahhoz már régóta nem fér kétség, hogy a Királyi Televízió a jobboldalt erősíti. Orbán Viktornak üzenem, hogy lehet már menni a Királyi TV-be, nem kell kirohanni a stúdióból, senki nem fog keresztkérdéseket feltenni.

Az is érdekelne, hogy miért kellett a Tévé ügyvédje műsort is megszüntetni. Ez a műsor tényleg nem volt a politikával átitatva, no de ott volt az a pajkos Juszt, aki szintén nem a saját árnyékától megrettenők közül való, így aztán tőle is meg kellett szabadulni.

Őrület, ami ebben az országban kezd kialakulni! Illetékesek, ébresztő, a választás és vele a tisztogatás ideje nem kellene, hogy már elkezdődjön. A jobboldalnak minden megengedett? Azt tehetnek, amit akarnak? Már odáig jutottunk, hogy az aránylag baloldalinak számító ATV Fórum műsorába betelefonált egy magát nyíltan a Jobbikhoz tartozónak valló személy, és a nyugdíjasokról minősíthetetlen hangon beszélt, a kormányt meg bűnbandának nevezte.

Szerintem elég már a baloldal befordultságából, egyenes derékkal illene már szembefordulni a jobboldal sajnos egyre durvább kirohanásaival.

Dócza János
Kazincbarcika