Napi horoszkóp, 2023. december 14.: a Kosban felerősödik egy érzelem, a Halak megtalálja a helyét

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. december 13., 20:04

Szerző:

Ma sem maradhat el a napi horoszkóp. Görgessen le a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez, és nézze meg, önnek mit üzennek a csillagok erre a csütörtökre!

Kos (03.21.–04.19.)

A nap egy pontján ma fel fog önben erősödni egy érzelem, nagyjából úgy, mint amikor a hangszórón felcsavarják a hangerőt. Korábban is ott volt, úgymond háttérzeneként, de most hirtelen olyan hangos lesz, hogy szinte képtelenség lesz mással foglalkozni. Hát ha képtelenség, ne is próbálkozzon, foglalkozzon azzal, ami figyelmet követel magának!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy akut és egy krónikus problémával néz ma szembe a Bika. A kettő közül az egyiket könnyen sikerül megoldani, a másikhoz viszont nagy erőfeszítések szükségesek. Tegye oda magát, és még ma túl lesz mind a kettőn!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy szimbolikus kártyavár szintén szimbolikus összedőlésének lesz ma a tanúja: utólag megdöbbentő, hogy ez a labilis építmény egyáltalán elkészült és eddig állni tudott. Szép volt, de annyira azért nem nagy kár érte.

Rák (06.22.–07.22.)

Ítéletet mond ön felett valaki, és azért rossz beismerni, hogy van benne némi igazság is, mert egy másik részét viszont teljesen igazságtalannak tartja. Ne feledje: bármilyen felkavarónak vagy fontosnak tűnhet most az illető véleménye, hosszú távon csak az számít, hogy ön hogyan értékeli saját magát.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A mai nap mintha egy korábbi nap kópiája lenne, a déja vu-érzés igen erősen megérinti majd önt a nap egyik pontján. A monotóniának is megvan a maga varázsa, élvezze ki ezt is, mert ugye hamarosan úgyis elérkeznek az ünnep rendkívüli napjai.

Szűz (08.23.–09.22.)

Szinte érzelmi zsarolás, ahogy valaki önnel viselkedik. Nem ért egyet a módszerrel, ahogy meg próbálják önt győzni, így nehezebben tudja megítélni, hogy igaza van-e annak, aki ennyire erősködik. Ne feledje: csak azért, mert roppant rámenős, nem biztos, hogy át akarja verni önt!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérlegnek ma könnyű napja lesz. Bár persze oda kell majd tennie magát, de ha fókuszál, akkor úgy fog ma keresztülsiklani a napon, mint ahogy egy hajó siklik a vízfelszínen. Egy ponton ugyan jön majd egy-két nagyobb hullám, de van ön annyira tapasztalt tengerész, hogy ez meg se kottyanjon.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió számára a horoszkóp erre a csütörtökre elsősorban az otthont emeli ki: az otthonában érzi majd magát a legjobban, ez lesz a helyszíne egy igen fontos belső történésnek. Ne hanyagolja el az otthonát – tegyen azért, hogy ez a tér minél inkább a belső, azaz lelki világának a külső, azaz tárgyakban megjelenő manifesztálódása legyen!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma bekerül egy olyan csoportba vagy helyzetbe, amelytől első blikkre talán kissé idegenkedik, de hamar ki fog derülni: nagyon is jól bepasszol ide. Ne aggódjon, nagyon is meg fogja találni a helyét!

Bak (12.22.–01.19.)

Hoz önnek valaki valamit, ami igen megörvendezteti. Ez a dolog hosszú ideig önnel, önnél marad majd, vigyázni fog rá és jó okkal.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy korszakhatár előtt áll, és mostantól már csak önön múlik, hogy mikor dönt úgy, hogy legyen vége az eddigieknek és kezdődjön valami új. A mai nap remek alkalmat nyújt arra, hogy ezt a döntést meghozza. Vegyen hát egy nagy levegőt és lépje át a határvonalat!

Halak (02.19.–03.20.)

A mai nap különösen alkalmas arra, hogy egy új dolgot megtanuljon, és jobb, ha komolyan veszi, mert ennek a tudásnak nagy hasznát veheti majd a jövőben.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Anna Om)