Napi horoszkóp, 2024. október 17.: az Oroszlán megszabadul egy fájdalomtól, a Mérlegnek lasszóznia kell

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. október 16., 20:04

Szerző:

Vajon mit ír csütörtökre az aktuális napi horoszkóp? Ajánljuk a figyelmébe a friss előrejelzést, nézze meg, mit üzen önnek mára az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy busz, amire ön minden nap felszáll, ma valamiért nem indul. Ha látja, hogy nem működik a dolog, ne erőltesse, de ne is essen kétségbe: hamarosan újra visszazökken a megszokott kerékvágásba. Ma a legjobban azt teszi, ha megtanulja élvezni a gyaloglás szépségeit.

Bika (04.20.–05.20.)

Ez a nap egy tartalmas, mély csenddel fog végződni. Ne ijedjen meg ettől a csendtől, mert szép és logikus konklúziója lesz egy eseménydús, sokféle szituációt és érzést tartalmazó napnak! Próbáljon meg nem rögtön belealudni ebbe a csendbe, mert lesz mit kihallani belőle: emlékeket, lelkeket, rezgéseket...

Ikrek (05.21.–06.21.)

Úgy érzi, mintha megálltak volna a dolgok, mintha megállt volna az idő ön körül! Álljon hát meg ön is, tegyen eleget az univerzum meghívásának, csendesedjen el egy picit! Olyan tapasztalatok felfedezése várja, amikről utólag nem is fogja érteni, hogy hogyan lehet, hogy eddig kimaradt belőlük.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy áramlás szélén áll, és a mai nap arra hívja önt, hogy lépjen bele az árba! Lépjen bele, de egyelőre ne ugorjon fejest! Tapasztalja meg, milyen erős a sodrás, milyen hőmérsékletű és merre viszi önt, mielőtt úgy dönt, hogy átadja magát neki!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy tompa, alig érezhető, de állandó fájdalmat követ egy éles, erős, de egy pillanat alatt elmúló fájdalom – azt pedig a megkönnyebbülés követi. Végre túlesik valami fontos dolgon az Oroszlán, megszűnik az a tompa fájdalom.

Szűz (08.23.–09.22.)

Meg fog lepődni, hogy egy ilyen szürke, hétköznapi csütörtök is milyen lírai és költői tud lenni. Ez a dallam és könnyedség mindig ott van önben, és most a nem kifejezetten kedvező körülmények közepette is felszínre fog törni. Élje át, becsülje meg!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Amit nagyon akar ma, azt lasszóval kell befognia és magához húznia: ez a csütörtök nem az a nap, amikor a Mérleg szájába fog repülni a sült galamb. Ez nem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes bármit is csinálnia, sőt, épp ellenkezőleg, mert most érdemes igazán, hiszen ha odateszi magát, akkor az univerzum eredményekkel jutalmazza majd erőfeszítéseit. Nem lesz könnyű, de eredményes lesz, szóval hajrá!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy férfias, határozott személy kap meghatározó szerepet az ön napjában. Sokat tanulhat az illetőtől, illetve az ő kommunikációs stílusából: egyenes, határozott, konkrét, bevállalós. Vele mindig tudhatja, hogy hányadán áll.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Számtalan apró probléma jelentkezik egy átlagos nap során, és ez a csütörtök sem lesz kivétel, de a Nyilas ma tisztábban lát, könnyebben rangsorol, mint általában. Attól lesz szép ez a nap, hogy most könnyedén tud pontosan arra fókuszálni, ami tényleg fontos, és el tudja engedni azt, ami csak az idejét rabolja.

Bak (12.22.–01.19.)

Ez a nap arra hívja meg önt, hogy szétválasszon két olyan dolgot, ami összekeveredett. Itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, hogy ne vegyüljön el, ami nem tartozik össze. Néha meglepően nehéz beleállni a dolgokba és egyértelműen felvállalni magunkat, de a mai nap pontosan erre hívja meg önt.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A generációk váltakozásának különleges napja ez a mai a Vízöntő sorsában: elveszít valami régit, amit valakitől örökölt, és szerez valamit, amit azonban egyszer majd öntől fog valaki örökölni. Milyen fontosak tudnak lenni ezek a tárgyak, amik hidat képeznek a múlt és a jövő, a felmenő és a leszármazó között!

Halak (02.19.–03.20.)

Meglehetősen kaotikus nap lesz ez a Halak számára. Meg fogja hamar érteni, mik azok a területek, ahol ezentúl semmi haszna az előre elkészített terveknek, hiszen a dolgok úgy döntöttek, hogy a saját fejük után mennek. Ember tervez, Isten végez – és aztán az ember már nem is tervez. Ennek is megvan a maga szépsége.

(Kiemelt kép: Shutterstock)