Ezért fontosak életünk 9-es évei a számmisztika szerint: így tudja kiszámolni, önnek mikor van

A számmisztika szerint az életünkben nagy fontosságúak az úgynevezett 9-es évek. Alább talál egy sor érdekességet ezzel kapcsolatban.

2024. augusztus 8., 15:59

Szerző:

Jöjjön egy kis számmisztika a horoszkóp rovatban, hiszen Gwyneth Paltrow egy korábbi posztja nyomán nagyobb figyelmet kapott most az úgynevezett kilences év fogalma! Íme minden tudnivaló a People összeállítása alapján.

Mikor van kilences év az én életemben?

Gwyneth Paltrow azt írta egy azóta eltűnt Instasztoriban, hogy nemsokára megkezdődik a számára egy kilences év, ezért próbál az életéből kitisztítani minden olyan embert, helyet és személyt, ami vagy aki már nem megfelelő a számára. Ehhez hívja segítségül a nyári esőt is.

 Fotó: Instagram/GwynethPaltrow

Nos, Gwyneth Paltrow számára a 2025 egy kilences év lesz. Ezt úgy kell kiszámolni, hogy először is összeadjuk a születési hónapunk és napunk számát. Mivel ő szeptember 27-én született, neki ez 9+27=36. Ha az eredmény kétszámjegyű, akkor a két számjegyet össze kell adni: 3+6=9.

Ehhez kell második lépésben hozzászámolni az adott esztendőt, ami 2025 esetében 9+2025=2034. Ennek a számjegyeit összeadva a 2+0+3+4=9 művelettel a 9-est kapjuk meg, segít a számolásban a World Numerology.

Tehát: adja össze születési hónapját és napját, és a számjegyeket mindig adogassa össze mindaddig, amíg a végeredmény egyszámjegyű nem lesz. Ehhez ugyanezzel a módszerrel adja hozzá annak az évnek az évszámát, amelyre kíváncsi, és ha a végeredmény 9 lesz, akkor ön is egy kilences évet él át abban az esztendőben.

Mi jellemzi a 9-es éveket?

Ahogy azt Gwyneth Paltrow is említi, a 9-es év a beteljesedés éve, hiszen az 1-től 9-ig terjedő sorban ez az utolsó év. Ez egy olyan periódus, amikor meg lehet oldani a problémákat és véglegesen túl lehet lépni rajtuk. A feszült kapcsolatok lazulnak vagy megszűnnek, a munkahelyi vagy üzleti stressz forrásait jobban meg lehet érteni és kezelni lehet. Feltűnően sok dolog és ügy végére kerül pont egy kilences évben, amelynek hatásait egyébként általában a születésnapunk környékén érezzük a legerősebben.

Egy kilences év egy kilencéves epiciklus vége, amiben az elengedéstől való félelmet is megtapasztalja az ember, azonban minél több mindent sikerül elengedni, annál több hely marad a következő epiciklus számára, és annál több változást és átalakulást hoz ez az esztendő az élet minden területén.

Jellemző erre az időszakra az is, hogy nehéz vagy szomorú emlékek merülnek fel az ember lelke mélyéről. Az elengedésre különösen alkalmas kilences években azonban ezeket az emlékeket is elengedhetjük, illetve orvosolhatjuk, gyógyíthatjuk az általuk ütött sebeket a számmisztika szerint.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Andreas von Mallinckrodt)