Horoszkóp: megvan, melyik csillagjegyek inkább kutyások, és melyek inkább macskások. Önre igaz?

A horoszkóp szerint bizonyos csillagjegyek számára inkább kutya, másoknak inkább macska való háziállatnak.

2023. december 8., 16:14

Szerző:

A horoszkóp szerint alapján milyen háziállat, kutya vagy macska illik-e inkább önhöz? Erre ad választ az alábbi összeállítás.

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos még a legmozgékonyabb kutya energiaszintjét is hozni tudja, ha igazán szeret egy állatot, ezért inkább a kutya való neki. Olyan állattartó válik belőle, aki mindenhova viszi magával a kutyáját, és ha játszik a háziállatával, az szinte ugyanolyan kikapcsolódás neki is, mint az ebnek.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika megbízható és lojális, néha szinte makacs, akiből remek társ és barát válik. Ennél többet talán nem is érdemes mondani: egy Bika előbb fogja magát rokon léleknek érezni egy kutyával, mint egy macskával, és ha egyszer a háziállat mellett dönt, példás gazda válik belőle.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek remekül kommunikál és jól meg tudja értetni magát. Mindene a társaság, ezért egy macska közelsége talán nem elégíti ki: többet jelent számára, ha egy kutyája van. Már csak azért is, mert az ebtartás is még egy pont, amin keresztül kapcsolódhat más kutyatulajdonosokhoz.

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák bolygója a titokzatos, folyton változó Hold, a Rák számára fontosak az érzelmek és a megérzés, keresi a spiritualitást az életben, szereti a mélységeket, a titkokat fürkészni. Bár egy kutya is remek társ lehet ebben, szeszélyes természeténél fogva még jobban passzol egy macska a Rákhoz.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ha ön Oroszlán, akkor nyilván tudja, önnek mi lesz a válasz: természetesen a macska! Az Oroszlán és a macska egyaránt tele van önbizalommal, tudja saját értékét, tisztában van a jó tulajdonságaival, szóval pontosan egymásnak valók.

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz egy szofisztikált, rendezett, gyakorlatias, néha már-már kontrollmániás személyiség. Pont ezért talán a Szüzek között vannak a legtöbben, akik úgy érzik, hogy nekik nem való olyan háziállat, aki belekavar permanensen fenntartott, pedáns rendbe. Más Szűz azonban pont azt a rendszert-ritmust kedvelheti meg, amit a kutyatartás visz az ember életébe, szóval ha mégis van háziállata a Szűznek, általában inkább a kutya a testhezálló.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg bolygója a Vénusz, a női energia bolygója. Ha az ellentétek vonzzák egymást, akkor a talán férfiasabb karakterű kutya passzol a Mérleghez, de gyakoribb, hogy a Mérleget inkább a macska szeszélyes-titokzatos természete vonzza jobban. A Mérleg számára fontos a szépség, ezért lenyűgözi és sokat jelent a számára a macskák természetes bája.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió egy szenvedélyes és független egyéniség. Emiatt akár egy macska is jó társ lehet a számára, de talán még többet jelent a Skorpió számára az a szenvedély és odaadás, amit egy kutya tud nyújtani, hiszen a Skorpió semmit nem értékel olyan nagyra, mint az őszinteséget és a nyíltságot.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas egy őszinte, független és mások vezetésére termett személyiség. Főleg ez utóbbi remek kutyagazdává teszi a Nyilast, aki rengeteg örömöt talál abban, ha kalandozásaira vagy csak a hétköznapokban egy ebet vihet magával. A Nyilas egy nyíltszívű, őszinte személyiség – ezen a szinten is könnyebben tud a kutyákhoz kapcsolódni, mint a macskákhoz.

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak bolygója a Szaturnusz, pontosan úgy, mint a macskáké. A Bak ráadásul egy kitartó, néha szinte makacs jegy, és ezért is testhezállóbb számukra egy cica, akinek a barátságát ki kell érdemelni, nem jön automatikusan, mint egy kutya imádása. A Bak azonban ha kitűz maga elé egy célt, azt el is éri, és így tökéletes kapcsolatot alakít ki a macskájával.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő legfontosabb tulajdonságai olyanok, mintha a macskák természetét írná le az ember: független, titokzatos, egyedi. Saját személyiségének jegyeit fedezheti fel a Vízöntő egy macskában, ösztönösen érti az állat karakterét, csodás társat láthat benne: elsősorban cica való a Vízöntőnek.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak egy intelligens, mélyen érző, kreatív lélek, aki akkor sem magányos, ha éppen egyedül van. Nincs feltétlenül szüksége társra, egy kutya könnyen túl sok lehet neki, valamivel jobban passzol a személyiségéhez egy független, titokzatos, kevesebb figyelést igénylő macska.

(Kiemelt kép: Pexels/Miguel Á. Padriñán)

 

Horoszkóp