Horoszkóp: ezek a csillagjegyek a legnagyobb hipochonderek

A horoszkóp szerint ezeknek a csillagjegyeknek a szülöttei a leginkább hajlamosak arra, hogy betegnek képzeljék magukat.

2023. október 27., 14:24

Szerző:

Tudja, kik azok a horoszkóp szerint, akik a legapróbb jeltől is halálra rémülnek, hogy az egészségükkel valami gond van? Nos az asztrológia úgy tartja, hogy a legtöbb hipochonder a következő csillagjegyek szülötteiből kerül ki.

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák egyik fő tulajdonsága, hogy igen gondoskodó és együttérző természet. Csak sajnos előfordul, hogy annyira magára veszi a másik problémáját, hogy saját magában is felfedezni véli az illető által tapasztalt tüneteket. Nem segít az sem, hogy a Rák általában igen élénk fantáziával rendelkezik, így akkor is tud valami problémát gyanítani, amikor pedig prímán érzi magát.

Szűz (08.23.–09.22.)

A precíz és sokszor kontrollmániás Szűz igazán kétségbe tud esni, ha úgy érzi, az egészsége felett elvesztette az uralmat. A legapróbb pici majdnemtünet is azonnal szemet szúr neki (sosem szoktam délelőtt fáradtnak érezni magam... miért vagyok ma délelőtt fáradt?), rákeres a neten, utánanéz, utánaérdeklődik – és hajlamos felállítani a saját diagnózist az elképzelhető legrosszabb eshetőség alapján.

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak csillagjegy szülöttei nagy hipochonderek tudnak lenni, de ezt sokszor nem is tudják róluk. A tökéletességre törekvő Bak nem hagyja, hogy a terveit egy esetleges megbetegedés keresztülhúzza, úgyhogy inkább nem beszél arról, hogy attól tart, valami baja van. Márpedig a karaktere a pesszimizmusra igencsak hajlamos, ezért egy kis rendellenességből is azonnal a legrosszabbra gondolnak.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak hajlamos arra, hogy beképzelje magának, hogy valami nagy gond lehet velük, valami felderítetlen betegség dolgozik bennük. Sokszor az is lehet, hogy nem is ők betegek, csak annyira szivacsként szívják magukba a környezetük által kibocsátott energiákat, hogy már attól betegnek érezhetik magukat, hogy stresszhelyzetbe kerültek. Ilyenkor hosszasan töprenghetnek, hogy mi baj van velük, gyakran orvoshozmenés helyett sajátos-alternatív gyógymódokat próbálnak ki.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Artem Kazakov)

Horoszkóp