Horoszkóp: ezek a csillagjegyek az igazán hűséges típusok

Mutatjuk, hogy a horoszkóp melyik csillagjegyek szülötteiről tartja, hogy igazán monogám típusúak, erős jellemzőjük a hűség.

2023. október 26., 17:25

Szerző:

A 12 csillagjegy közül a horoszkóp a következő hármat emeli ki azzal, hogy ők a leghűségesebbek mind közül.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika két lábbal a földön áll, megbízható és lojális. A Bika természete általában ideális egy hosszú, monogám kapcsolathoz, inkább féltékenységre hajlamos, mint félrelépésre. Szereti a partnerét minél közelebb tudni önmagához, és a partner számára rendkívül erős támasz tud lenni, aki mellett a legsúlyosabb viharokat is át tudja vészelni az ember.

Rák (06.22.–07.22.)

Az asztrológusok elsősorban a Rákot szokták a leghűségesebb csillagjegyek között említeni. A Rák számára alapvető fontosságú a kölcsönös bizalom, és amíg úgy érzi, hogy ez megvan, addig biztosan kitart a párja mellett. Szerető és gondoskodó, átérzi, hogy mire van szüksége a partnerének és megad mindent, amit tud. Ha egyszer úgy érzi, megtalálta a párját, akkor tényleg holtomiglan-holtodiglanban gondolkodik.

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz arról ismert, hogy perfekcionista, mindig a tökéletességre törekszik, minden részletre figyel. Ez a párkapcsolatára is nagy részben igaz: sokáig tart neki, amíg valakiről megállapítja, hogy számára megfelelő (=tökéletes) partner, de ha egyszer erre a döntésre jutott, nem egyszerű megingatni. Mindent megtesz a partneréért, illetve a kapcsolatáért (a kettő nem mindig esik feltétlenül egybe), nem fogja egy félrelépéssel kockára tenni, amiért annyit dolgozott.

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak az a csillagjegy, aki ha egyszer elkötelezi magát, akkor ki is tart mellette. Ha problémák is adódnak a kapcsolatában, először mindent megtesz, minden követ megmozgat, mintsem hogy a kapcsolat végét kezdené fontolgatni. Egy olyan kapcsolatban, amiben súlyos problémák nem merülnek fel, a Bak elköteleződöttsége csak egyre mélyül.

(Kiemelt kép: Shutterstock/sun ok)

Horoszkóp