Horoszkóp: ezeket a csillagjegyeket a legkönnyebb és a legnehezebb megtéveszteni

A horoszkóp arra figyelmeztet, hogy egyes csillagjegyek szülöttei a hiszékenységre hajlamosak, mások viszont éppen ellenkezőleg.

2023. szeptember 7., 17:03

Szerző:

Kíváncsi arra, hogy a horoszkóp szerint az ön csillagjegye a leghiszékenyebb vagy a legkevésbé megtéveszthető csillagjegyek közé tartozik-e? Akkor jó helyen jár, olvasson tovább!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek a kommunikáció és a társasági élet zsenijei. Könnyen tanul és könnyen alkalmazkodik, hajlamos a dolgokat több nézőpontból látni. Már ez utóbbi tulajdonsága is segít neki abban, hogy kiszűrje az igazságokat a lódítások-tódítások tengeréből, de ehhez még hozzájön az is, hogy nagyon racionálisak tudnak lenni, és nem az érzéseikre hallgatnak, ha döntést kell hozniuk, hanem észérvekre.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán szereti, ha szeretik, imád a figyelem középpontjában lenni, jól esnek neki a bókok. Ez azonban könnyen oda vezet, hogy aki tisztelettel-rajongással, vagy legalábbis azt színlelve fordul hozzá, annak minden szavát könnyen elhiszik. De vigyázzon, mert attól még, hogy valaki véletlenül igazat mond az ön jó tulajdonságaival kapcsolatban, az illető nagyon is tévedhet vagy hazudhat más dolgokkal kapcsolatban! Az Oroszlánokat ezért általában relatíve könnyű megvezetni, feltéve, különösen azok számára, akik előtte már sikeresen a bizalmába férkőztek.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió csillagjegy szülöttei roppant intelligensek és ravaszak. Sok Skorpióban olyan magas fokú az empátia, hogy szinte gondolatolvasók. Gyorsan kiismerik az emberek természetét, így azt is könnyen észreveszik, ha valaki meg akarja téveszteni őket. A tipikus Skorpió körültekintő, gyanakvó és szeret elmélyedni egy témában, imád utánanézni dolgoknak – ez is megnehezíti, hogy valaki átverje őket. Sőt, amilyen intelligensek, ha átverésről van szó, a Skorpió tipikusan inkább az átverő, mint az átvert fél.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak érzelmes típus, és gyakran figyelmen kívül hagyja a logikát és a józan észt, ha döntéshelyzetbe kerül. Bizonyos szempontból előny, ha valaki ennyire a szívére hallgat mindig, és talán nincs is a Halaknál romantikusabb természet a világon, de ez más szempontokból hátrány is lehet. Ha a Halaknak valamiért azt súgja a szíve, hogy egy illetőre hallgatni kell, akkor az illető gyakorlatilag akármit mondhat, a Halak hinni fog neki. Amennyiben ön ebben a csillagjegyben született, jobb ha tudja, hogy néha érdemes egy kicsit várnia, amíg az érzelmek hullámverése alábbhagy, és döntéshelyzetben egy kis időt-teret engedni a józan észnek is!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Olga Bolbot)

Horoszkóp