Horoszkóp: ezek a csillagjegyek a legjobb testvérek

A következő csillagjegyekre igaz a leginkább a horoszkóp szerint, hogy belőlük válnak a legjobb testvérek.

2023. július 6., 15:15

Szerző:

Ebben a rendkívüli horoszkóp-összeállításban arra keressük a választ, melyik csillagjegyek szülötteiből válnak a legjobb testvérek. Közte van az ön vagy testvére csillagjegye?

Rák (06.22.–07.22.)

Az asztrológia szerint a Rák csillagjegy szülöttei gondoskodóak és védelmezőek, ezért válik belőlük csodálatos testvér. A Rák sosem feledkezik meg családtagjaikról, mindent megtesz azért, hogy testvére jól érezze magát, semmiben sem szenvedjen hiányt. Ha önnek van egy Rák csillagjegyű testvére, megbízhat abban, hogy ő mindig ott lesz ön mellett, és támogatni fogja önt, ahogy csak tudja.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg kiegyensúlyozottsága a testvéreivel való kapcsolatában is megmutatkozik. Komolyan veszi a testvéri kapcsolatot, és sok energiát tesz abba, hogy a testvérével jó viszonyban legyen, hogy átsegítse őt a nehezebb időszakon. A Mérleg elbűvölő és szórakoztató személyiség is tud lenni, szóval akinek van egy ilyen csillagjegyű testvére, az mindig tudja, hogy kihez forduljon, hogy ne unatkozzon.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő sajátos szemszögből szemléli a világot, de tudva saját különbözőségét a szokásosnál nyitottabb, elfogadóbb, főleg testévreivel szemben. A Vízöntő testvérei önmaguk lehetnek a családban, könnyebb számukra a nyílt és tiszta kommunikáció, mert ennek a jegynek a szeretete és lojalitása megteremti mindehhez az alapot. A Vízöntő jól tudja, mennyire fontos a család.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak csillagjegy szülöttei könnyen pozitívan elfogódottak lesznek azok iránt, akiket szeretnek, és ez nagyon igaz a testvéreikre is. A Halak meglátja a jót a testvéreiben, esélyes, hogy szebbnek, ügyesebbnek, sikeresebbnek látja a tesóit, mint ahogy ők maguk értékelik saját magukat. A Halak sohasem ítélkezik a saját testvére felett, és bár néha komolytalan lehet, az igazán fontos dolgokban nem ismer tréfát.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Olga Bolbot)

Horoszkóp