Horoszkóp: a csillagjegye szerint itt a válasz a legnagyobb kérdésére a jövővel kapcsolatban

A horoszkóp segítségével most választ kaphat arra a nagy kérdésre, ami mostanában a legtöbbször eszébe jut önnek a jövővel kapcsolatban.

2023. november 14., 15:29

Szerző:

Mielőtt ezt a horoszkóp-összeállítást továbbolvasná, álljon meg egy pillanatra, és tisztázzon önmagában valamit:

mi az az igen/nem típusú kérdés, ami a leginkább foglalkoztatja most önt a jövővel kapcsolatban?

Gondoljon arra a dologra, amire a leginkább kíváncsi a jövő kapcsán, amiről a legjobban szeretné tudni, hogy úgy lesz-e vagy sem! Tisztázza le magában a kérdést a következőképpen, hogy például: szerencsés leszek a jövő héten? Vagy: megkapom az állást, amire vágyom? Sikerülni fog a vizsgám...? Ha pontosan megfogalmazta önmagában a kérdését, görgessen le a csillagjegyéhez, ott találja a megfejtést!

Kos (03.21.–04.19.)

Az ön kérdésére a válasz egy határozott igen. Azzal azonban, hogy az a bizonyos dolog, aminek a bekövetkezésére számít, nem akkor fog majd bekövetkezni, amikor ön gondolja – lesz egy kis meglepetés a dologban.

Bika (04.20.–05.20.)

Az ön kérdésére a válasz egy igen, de ez a bizonyos igen a nagyon távoli jövőben fog megvalósulni. Addig még rengeteg minden történik, és bizonyos dolgokat teljesen máshogy fog majd látni.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az ön kérdésére a válasz nem egyértelmű: egy olyan személytől függ a dolog, aki még ingadozik, nem döntötte el, hogy hogyan cselekedjen. Van még esélye a dolgok kimenetelét befolyásolni, mert amit ön mond vagy tesz, az hatással lehet erre a bizonyos személyre.

Rák (06.22.–07.22.)

Az ön kérdésére a válasz nemleges. Az előrejelzés hozzáteszi még azonban, hogy a Rák számára hatalmas leckéket tartalmaz a közeljövő, szóval semmilyen körülmények között se csüggedjen, nyissa ki a szívét és tudja, hogy minden önért van!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az ön kérdésére a válasz az, hogy ebben a kérdésben sok-sok imára és fókuszálásra van szükség az ön részéről, de legyen kitartó, ne adja fel a reményt, és az univerzum megadja önnek azt, amire vágyik!

Szűz (08.23.–09.22.)

Az ön kérdésére a válasz az, hogy szerencsére nem. Amire számít, amit vár, az nem (vagy legalábbis nem úgy) fog bekövetkezni. De hamar belátja majd, hogy a gondviselésnek köszönheti, hogy így alakulnak a dolgok, nemsokára belátja, hogy nem látta jól előre a helyzetet!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Az ön kérdésére a válasz egy szigorú nem. Nincs már messze az az idő, amikor ön is látja majd, hogy aminek a bekövetkezésére most gondol, az egyszerűen nem lehetséges.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az ön kérdésére a válasz az, hogy természetesen igen. A dolog az ön számára (még) nem tűnik ennyire magától értetődőnek, de már most van az ön környezetében valaki, aki jól tudja, hogy így lesz, és meglátja, az illetőnek lesz igaza.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Az ön kérdésére a válasz az utóbbi idők egyik legmélyebb, legmisztikusabb igenje. Nem véletlen, hogy önt ennyire foglalkoztatja ez a kérdés, és az élet pontosan azért helyzete most ezt a Nyilas életének fókuszába, hogy ön tanuljon belőle.

Bak (12.22.–01.19.)

Az ön kérdésére a válasz az, hogy úgy tűnik, hogy igen! Ez még nem egy előre lefutott meccs, de minden jel arra mutat, hogy hacsak valami földindulásszerű dolog közbe nem szól, akkor be fog következni, ami önt annyira lefoglalja mostanában.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Az ön kérdésére a válasz egy kicsit ellentmondásos nem. Természetes, hogy az ember néha a jövőt fürkészi, de ez a kérdés talán túl sokszor akadályozza meg önt abban, hogy a jelen pillanatot élvezze, átérezze, megélje. Talán nem erre a nemleges válaszra számított, de tudnia kell, hogy bizonyos dolgokat nem változtathat meg, azonban a jelen mindig tartalmaz annyi szépséget, ami ellensúlyozza a nehézségeket.

Halak (02.19.–03.20.)

Az ön kérdésére a válasz egy nem, és ha mélyen a lelkébe néz, talán már most is megláthatja, hogy ezt a választ egy ideje már ön is tudja, a szívének legmélyén már el is fogadta, bele is törődött.

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp