Napi horoszkóp, 2024. október 18.: az Ikrek valami régit talál, a Nyilasnak nem elég a látás

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2024. október 17., 20:05

Szerző:

Egy újabb munkahét végéhez érkeztünk, következzen a pénteki napi horoszkóp! Holnap ilyenkor már a hétvégi előrejelzést olvashatja majd itt nálunk a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban!

Kos (03.21.–04.19.)

Ne várja ma a Kos, hogy bárki más irányítani fogja, ne várjon ezúttal útba igazítást a csillagoktól sem. A mai nap kihívása-meghívása, hogy egyedül találjon el oda, ahova mennie kell, hogy vállalja a teljes felelősséget a döntéseiért. Semmi sem ér többet az életben, mint a kapcsolódásaink szeretteinkhez, de ma az első az legyen, hogy végig kapcsolatban legyen igazi, valós önmagával (is)!

Bika (04.20.–05.20.)

Újrakezdődik egy játék, és ambivalens érzései vannak ezzel kapcsolatban, hiszen egyrészt játszani jó és izgalmas, de másrészt közben fárasztja is a játék komolytalansága – miért csak játék? Miért nem az igazi?

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ahol újdonságot vár, ott valami régit fog találni az Ikrek. Az első reakció ilyenkor a csalódottság, ne lepődjön meg ön sem, ha így érez majd. Ezt már ismeri, ezt már ezerszer látta, ezerszer hallotta. De ez a péntek arra hívja önt, hogy ne lépjen tovább azonnal, amikor kiderül, hogy újdonságra nem számíthat. Van értelme bizonyos mondatokat, történeteket újra és újra kimondani, elmondani, bizonyos rituálékat újra és újra elvégezni. Attól még, hogy nem új, lehet, hogy nagyon is önnek szól ezen a pénteken!

Rák (06.22.–07.22.)

Terhesnek érzi a hétköznapok szürkeségét, az egyhangúságot, de még szerencse, hogy végre itt a hétvége! Vigyen egy vad színt az életébe már ma valami váratlannal, tervezetlennel – legyen az egy spontán megszerveződő találkozás, egy meglepetés önmagának, egy újfajta mozgás, egy új zene, egy új tánc! A mai napon kétszeresen hat az ilyen kalandok inspiráló-gyógyító ereje.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A mai nap befelé fordítja az Oroszlán figyelmét, mert ott mélyen, legbelül feltűnik egy kincsesláda fénye. Ki kell nyitnia azt a ládát, hogy tudja, mi az, ami ragyog, világít benne? Szüksége van arra, hogy leellenőrizze, hogy továbbra is minden a helyén van-e? Mit rejt a lelke legmélyén őrzött kincsesláda? Ha akarja, akkor most belepillanthat.

Szűz (08.23.–09.22.)

Kettő vagy több női alakot mutat mára a horoszkóp a Szűznek. Ők meghatározó személyek lesznek az ön mai napjában. Egyelőre nem tudhatja, hogy mi jár a fejükben, illetve mi motiválja őket, de a segítségükkel bepillantást kap egy titokba.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Valaki, aki ott szokott lenni, az nem lesz ott a mai napon. Figyelje meg, mennyit számít az illető hiánya az ön számára! Mi könnyebb, mi nehezebb nélküle? De a leginkább azokra a dolgokra és emberekre figyeljen, amikre mintha semmi hatással nem lenne az illető távolmaradása!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Meglepő intenzitással hív életre gyermekkori emlékeket a mai nap egy bizonyos helyzetben. Mennyi idő eltelt, és mennyivel bátrabb most, mint annak idején volt! A múltba való visszatekintés ma a jövőt is megmutathatja.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Túlságosan sokszor hagyatkozik csak a látására, kevesebb hangsúlyt fektetve a többi érzékszervére. Márpedig ebből a péntekből akkor hozhatja ki a legtöbbet a Nyilas, ha igazán ott van minden helyzetben, és nem csak szemlélőként. Érezze a szagokat és az ízeket, tapintson, hallgatózzon, fogadja be a vibrálásokat a hatodik érzékével! Fogadjon el mindent, amit ez a nap adni akar önnek!

Bak (12.22.–01.19.)

Lesz a napban egy búcsú, ami valamiért jobban megérinti önt, mint gondolta volna. Talán az ősz teszi, hogy az elválás, az elmúlás bármiféle manifesztálódása ennyire nagy hatással van önre. Ez a búcsú most a végleges búcsúkból tartalmaz egy darabkát. Ha jobban meg szeretné ismerni magát, mélyedjen el egy kicsit a gondolataiban – mi is pontosan ez a bizonyos darabka?

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nehogy eldobja! Elég egy kis szerelés, módosítás, átalakítás, tisztogatás és szebb lesz, mint új korában! A mai nap Vízöntőnek az újrahasznosítás lehetőségét kínálja fel, és persze nem egy feltétlenül egy közértben vett áru csomagolásáról van most szó. Ez a péntek megmutatja, mi az az ön életében, ami régi ugyan, de egy kis munkával újjá lehet és érdemes varázsolni.

Halak (02.19.–03.20.)

Ez a nap a fény és a remény napja a Halak életében. Valamiért ma könnyebben tudja hagyni, hogy a fény vezesse önt, érzi, ahogy életet lehel önbe a remény, ráeszmél, mennyi áldásban volt része eddig, és mennyi minden várja még. Legyen hálás a nap pozitív energiáiért, zárja őket a szívébe!

(Kiemelt kép: Shutterstock)