Fény derült Sarolta hercegné aranyos szokására, amivel mindig meghatja Katalin hercegnét

Sarolta hercegnőről egy újabb titok derült ki, ez a szokása mindig megmosolyogtatja Katalin hercegnét.

2024. október 18., 17:06

Szerző:

Katalin hercegné és Vilmos herceg rendszeresen árulnak el aranyos információkat a gyermekeikről. Így derült fény például Sarolta hercegnő egyik szenvedélyére, ami nem más, mint a torna. Most egy újabb szokására derült fény, amivel Katalin hercegnét is sikerült mindig meghatnia – olvasható az Express.co.uk cikkében.

Sarolta hercegnő aranyos szokását Katalin hercegné árulta el

A királyi család szakértői és a testbeszéd-szakértők korábban már nyilatkoztak arról, hogy láthatóan nagyon szoros kapcsolat van Sarolta hercegnő és Katalin hercegné között. Anya és lánya egyre gyakrabban öltöznek össze, és olyan is előfordult már, hogy a walesi hercegnét egyedül a lánya kísérte el egy nyilvános rendezvényre.

A szakértők szerint Sarolta hercegnő egyértelműen példaképként tekint az édesanyjára, éppen ezért egyre gyakrabban másolja le a mozdulatait. Ám nem csupán a nyilvános rendezvényeken utánozza a hercegnét, mivel kiderült, Sarolta hercegnő kisebb korában imádott Katalin hercegné mellett „főzni”.

Az Express.co.uk a Hello! magazin egy korábbi cikkére hivatkozva írta meg, hogy Sarolta hercegnő mindig az édesanyjával volt a konyhába, ha a vacsorát készítette. Minden mozdulatát utánozta Katalin hercegnének, miközben a játékaival ő is elkészítette a vacsorát.

„Amikor Katalin vagy a házvezetőnő az ételeket készíti a konyhában, Sarolta konyhát alakít ki mellettük a saját játékaival, hogy utánozza őket”

– olvasható a lapban.

Az információk szerint Katalin hercegnét ez nagyon meghatotta. Törekszik arra, hogy nagyon egyszerűen nevelje a gyerekeit, és átlagos életet biztosítson számukra. Sarolta hercegnőnek ez a szokása pedig arra utalt, hogy jó példát mutat. Katalin hercegné egy korábbi interjúban elárulta, hogy a gyerekei nagyon szeretnek segíteni neki a főzésben.

„Elmesélte, hogy a gyerekei mennyire szeretnek főzni és hogyan főznek vele. A minap sajtos tésztát készítettek. Az egyik megkeveri a lisztet, a másik beleteszi a tejet és a vajat. És salátákat készítenek meg ilyesmi”

– osztotta meg Katalin hercegné korábban az egyik királyi látogatáson.  

 

(Kiemelt kép: ANDREJ ISAKOVIC / AFP)