Katalin hercegné új képet posztolt szülinapos kislányáról: Sarolta hercegnő fotója meglepte a kommentelőket

A fotós ezúttal is Katalin hercegné, az alkalom Sarolta hercegnő kilencedik születésnapja.

2024. május 2., 11:44

Szerző:

A brit trónörökös gyermekeinek hivatalos fotósa az édesanyjuk, Katalin hercegné. Ezúttal egy olyan fotó került ki a netre, amin Sarolta hercegnő látható, ugyanis ő ma ünnepli a születésnapját.

Katalin hercegné köszönti Saroltát

A múlt héten Lajos herceg hatodik születésnapját ünnepelte a brit királyi család, de ma megint lehet gyertyákat gyújtani a tortán, ezúttal Sarolta hercegnő tiszteletére. A walesi herceg és hercegné hivatalos Instagramján most jelent meg az új kép a Vilmos és Katalin egyetlen lányáról, aki immár 9 éves.

„Boldog 9. születésnapot, Sarolta hercegnő! Köszönjük ma a sok kedves jókívánságot”

– áll az alábbi posztban, gyakorlatilag szó szerint megismételve, amit Lajos herceg fotójához írtak a múltkor.

A kommentelők zöme két dolgot emel ki a friss fotóval kapcsolatban különböző fokú megrökönyödésnek adva hangot: vagy azt, hogy Sarolta mennyire hasonlít az édesapjára, vagy azt, hogy milyen hosszú a haja. Vagy mindkettőt, mint például az alábbi kommentelő:

„Vilmos hosszú hajjal!”

Katalin hercegné állapota miatt ez most különösen megható

Minden bizonnyal jól is jön a családnak, hogy megint van valami szép dolog, örömteli évforduló, amit ünnepelhetnek, hiszen az elmúlt időszak rendkívül nehéz lehetett a számukra. Először Károly királyról, majd Katalin hercegnéről derült ki, hogy daganatos megbetegedés miatt van szükségük kezelésre, és a rossz hírek miatt egészen bizarr dolgokra ragadtatták magukat a rajongók, még Meghan Markle oldalát is meghekkelték egy üzenetet publikálva.

Katalin hercegné januárban esett át hasi műtéten, majd később kiderült, hogy az orvosok a rákot is felfedezték a testében. A walesi hercegné egy szívszorító videóban beszélt a diagnózisáról, és elmondta, hogy megelőző kemoterápiás kezelést kap. Ezek után Vilmos herceg és felesége Sandringhamben töltötték a húsvéti ünnepet a gyerekeikkel. A család április közepéig maradt a birtokon, amíg György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg nem tértek vissza az iskolába a szünet után – írták a Mirror oldalán.

„Azt mondja, hogy minden nap egyre erősebbé válik, és biztos vagyok benne, hogy mindent megtesz azért, hogy csatlakozhasson a családjához a szabadtéri programokon: a piknikhez, a grillezéshez és a tengerparti sétákhoz”

– nyilatkozta egy bennfentes Katalin hercegnéről.

Bár Katalin hercegnét még nem láthatjuk a nyilvánosság előtt, Károly király viszont idő közben visszatért a munkához. Azt rebesgetik, annyira elfoglalt, hogy még az is lehet, hogy a jövő héten nem fog találkozni Harry herceggel, aki az Invictus Játékok miatt utazik hamarosan vissza a hazájába. A szakértők Vilmos és Harry hercegek találkozóját viszont egyenesen kizártnak tartják.

(Kiemelt kép: a walesi herceg és hercegné Instagramja)