Megható: íme Katalin hercegné friss fotója Lajos hercegről, fontos alkalomból

Katalin hercegné a hatodik születésnapja alkalmából köszönti fel fiatalabbik fiát, Lajos herceget.

2024. április 23., 14:17

Szerző:

Hosszú évek óta hagyomány, hogy a walesi herceg és hercegné Instagramján Katalin hercegné által készített fotók jelennek meg a házaspár gyermekeiről, és kedden délben megint egy ilyen posztot publikáltak. Az apropó az, hogy ma egy jeles napot ünnepel a család: a legkisebbik gyermek, Lajos herceg ma hat éves!

Katalin hercegné a hatodik születésnapja alkalmából fotózta a fiát

„Boldog 6. születésnapot, Lajos herceg! Köszönjük a sok kedves jókívánságot”

– áll a posztban, ami azt is tartalmazza, hogy a fotót ezúttal is a walesi hercegné készítette. Hát nézzük!

Katalin hercegné állapota miatt ez most különösen megható

Minden bizonnyal jól is jön a családnak, hogy ma van valami szép dolog, örömteli évforduló, amit ünnepelhetnek, mert az elmúlt időszak rendkívül nehéz lehetett a számukra. Először Károly királyról, majd Katalin hercegnéről derült ki, hogy daganatos megbetegedés miatt van szükségük kezelésre, és a rossz hírek miatt egészen bizarr dolgokra ragadtatták magukat a rajongók, még Meghan Markle oldalát is meghekkelték egy üzenetet publikálva.

Katalin hercegné januárban esett át hasi műtéten, majd később kiderült, hogy az orvosok a rákot is felfedezték a testében. A walesi hercegné egy szívszorító videóban beszélt a diagnózisáról, és elmondta, hogy megelőző kemoterápiás kezelést kap. Ezek után Vilmos herceg és felesége Sandringhamben töltötték a húsvéti ünnepet a gyerekeikkel. A család április közepéig maradt a birtokon, amíg György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg nem tértek vissza az iskolába a szünet után – írták a Mirror oldalán.

„Azt mondja, hogy minden nap egyre erősebbé válik, és biztos vagyok benne, hogy mindent megtesz azért, hogy csatlakozhasson a családjához a szabadtéri programokon: a piknikhez, a grillezéshez és a tengerparti sétákhoz”

– nyilatkozta egy bennfentes Katalin hercegnéről.

Egyébként Harry hercegék is csak a nyilvános bejelentéskor tudták meg Katalin hercegné diagnózisát, ezt a New York Post című kiadványnak is megerősítette egy belsős forrás. Ez azért fontos részlet, mert a közeli családtagok viszont már februárban értesültek arról, hogy Katalin hercegné rákos. Február 27-én volt ugyanis, hogy I. Konstantin görög király tiszteletére tartottak egy megemlékezést a windsori kastély kápolnájában, amin a trónörökösnek is részt kellett volna vennie, tekintettel arra, hogy a néhai Fülöp herceg révén görög nemesi felmenőkkel is rendelkezik. Vilmos herceg azonban eltűnt a megemlékezésről, és a Daily Mail című lap azt állítja, hogy ennek oka az volt, hogy ekkor tudta meg, hogy a feleségénél rosszindulatú daganatot találtak. Mindez arra utal, hogy Harry herceget és nejét a család esetleg már nem tartja megbízhatónak vagy a szűk családi kör részének.

(Kiemelt kép: a walesi herceg és hercegné Instagramja)