A rákkal küzdő Katalin hercegné fontos döntést hozott meg, nagy változás állhat be a királyi családban

Katalin hercegné készen állhat a békülésre Harry hercegékkel.

2024. április 2., 19:31

Szerző:

Néhány hete jelentette be Katalin hercegné, hogy a januári hasi műtétje után kiderült, hogy rákbetegséggel küzd. Jelenleg megelőző kemoterápiás kezelést kap Vilmos herceg felesége. Most azonban kiderült, hogy a házaspár nagy dologra szánta rá magát.

Köztudott, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg évek óta nincsenek jó viszonyban Harry herceggel és Meghan Markle-lel. A sussexi házaspár 2020-ban hagyta el az Egyesült Királyságot, jelenleg pedig az USA-ban élnek, Kalifornia államban. Harry és Meghan azonban aggódnak a súlyos beteg Katalin hercegnéért, és ők már egy ideje nyitottak lennének a békülésre. Úgy tűnik, hogy most már a brit trónörökös és a felesége is így éreznek. 

 Tom Quinn királyi szakértő információi szerint Katalin hercegné és Vilmos herceg mindenképpen rendezni szeretné a viszonyát Harryékkel. A házaspár állítólag megkérte a sussexi herceget és hercegnét, hogy legközelebb hozzák magukkal a gyerekeiket is Angliába. A találkozóra májusban lehet esély, amikor az Invictus Games miatt Harry és Meghan Londonba utaznak, ám a terveik között nem szerepel, hogy a kis Archie és Lilibet is velük tartson –írja a Mirror.

Katalin hercegné és Vilmos herceg szeretné, ha a két család találkozhatna egymással, de javaslatuk egyelőre nem vezetett sehova. Nincs túl sok esély arra, hogy Meghan Markle elvigye az Egyesült Királyságba a gyerekeket

– magyarázta a szakértő. 

III. Károly király egyébként szintén hiányolja a két legkisebb unokáját, akiket alig ismer, hiszen az évek alatt alig találkoztak egymással. A kis Lilibet csak egyszer járt az Egyesült Királyságban, ám akkor még Harry herceg és Meghan Markle bemutatták II. Erzsébet királynőnek, aki után a nevét kapta.

(Kiemelt kép: Shutterstock)