Botrány: Katalin hercegné számára szóló üzenet jelent meg Meghan Markle honlapján

Meghan Markle helyett nyilván Katalin hercegné egy túlbuzgó rajongója lehet emögött.

2024. április 18., 12:21

Szerző:

Minden bizonnyal Katalin hercegné egyik rajongója lehetett, aki meghekkelte Meghan Markle honlapját, ami most a brit trónörökös feleségének szóló üzenethez vezet. A bizarr akciót az Express című lap szúrta ki.

Katalin hercegné egy rajongója aktivizálhatta magát

Meghan Markle a múlt hónapban indította el új projektjét, az American Riviera Orchardot. Ennek saját Instagramja és honlapja is van, egyelőre kevés konkrét tartalommal.

Amíg az oldal hivatalos amerikai változata érintetlenül maradt, valaki létrehozott egy brit weboldalt is, aminek ugyanaz az URL-je, mint Meghan Markle hivatalos oldalának, csak a végződése nem .com, hanem .uk. Ez az oldal egy kattintással a Trussell Trust oldalához vezet, ami egy adománygyűjtő honlap, és amin egy furcsa üzenetet helyeztek el azoknak, akiket sikerült megtévesztenie a hekkernek és akik azt hiszik, hogy Meghan Markle alapítványának oldalán járhatnak.

„Meghant ne. Remélem, Meghan nem haragszik. Katalinért imádkozom”

– például így lehet magyarra fordítani azt a furcsán fogalmazott üzenetet, ami az adakozni vágyókat várja. Az üzenet végén egy x látható, amit akár aláírásként is fel lehet fogni, de levelek végén puszikat szintén szokott szimbolizálni (igaz, az xoxo karakterkombinánció gyakoribb, ami puszikat és öleléseket szimbolizál).

 Forrás: JustGiving.com

Katalin hercegné körül példátlan a felhajtás

A bizarr üzenetért valószínűleg egy rajongó lehet a felelős. A hercegné betegsége kapcsán a rajongók különösen aktívak voltak az utóbbi időben, amit a márciusi fényképes botrány csak tovább erősített. Katalin januárban esett át hasi műtéten, majd később kiderült, hogy az orvosok a rákot is felfedezték a testében. A walesi hercegné ezután egy szívszorító videóban beszélt a diagnózisáról, és elmondta, hogy megelőző kemoterápiás kezelést kap.

Kiderült az is, hogy Vilmos herceg és a felesége Sandringhamben töltötték a húsvéti ünnepet a gyerekeikkel. A család várhatóan április közepéig marad a birtokon, amíg György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg nem térnek vissza az iskolába a szünet után – írják a Mirror oldalán.

„Azt mondja, hogy minden nap egyre erősebbé válik, és biztos vagyok benne, hogy mindent megtesz azért, hogy csatlakozhasson a családjához a szabadtéri programokon: a piknikhez, a grillezéshez és a tengerparti sétákhoz”

– nyilatkozta egy bennfentes. Korábban olyan találgatások is felröppentek, hogy a családot sújtó betegségek után megváltozott helyzetben a Vilmos és Katalin májusban találkoznak majd az Egyesült Államokban élő Harry herceggel, ám úgy tűnik, hogy ebből nem lesz semmi.

„Vilmos és Katalin nagyon tudatosan a pozitivitásra és a felépülésre összpontosítanak. Harry a jövő hónap elején Londonba érkezik, de egyelőre nem tervezik, hogy találkozzanak vele”

– nyilatkozta egy bennfentes a Hindustan Timesnak.

(Kiemelt kép: a walesi herceg és hercegné Instagramja)